Invata sa fii simplu

TUTORIAL: Video- Cum sa iti securizezi facebook-ul?

Facebook securitate tutorial virusi 1119
   Mereu intri pe facebook de pe unde apuci si sunt sigur ca de multe ori ti-a fost teama ca nu cumva un prieten sa iti fure parola si sa poata vadea acele lucruri care nu vrei sa le stie nimeni… nu-ti fa griji daca lucrurile de mai sus ti se intampla des.. e normal.
   In cele ce urmeaza iti voi arata cateva sfaturi despre cum sa nu ai parte de vreun intrus care sa iti invadeze lucrurile `personale`.

   Metoda propusa presupune ca atunci cand cineva se conecteaza cu parola ta sa i se solicite suplimentar un alt cod, cod ce poate fi obtinut doar printr-un sms catre un numar pe care il setezi tu.

   Sa incepem!

   Primul pas este sa te conectezi si apoi sa dai la SETARI si apoi alegi optiunea SECURITATE care te va duce in meniul unde poti sa faci mai multe setari ce tin de siguranta ta pe facebook.
   Dupa ce ai bifat la fel ca in zonele pe care le-am marcat cu rosu, du-te la APROBARI DE CONECTARE si bifeaza `Solicită un cod de securitate pentru a accesa contul meu din browsere necunoscute`, si urmeaza pasii din videoclipul de mai jos.
 

  Dupa ce ai urmat toti pasii, cand te vei conecta pe facebook dupa ce bagi parola, ti se va cere sa bagi un `cod de conectare`. Acest cod il poti obtine din `Generatorul de coduri`sau printr-un sms pe care tipii de la facebook ti-l trimit pe numarul de telefon care l-ai folosit cand ai setat securitatea contului.

One Comment

  1. O metoda buna de a face bani gasesti pe http://www.bani-pe.net/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro