Invata sa fii simplu

Momente unice de relaxare cu un mesaj erotic Bucuresti

alegere blog bucuresti recomandare 346

Traim fara indoiala intr-o societate in care multi dintre noi suntem mereu pe fuga, avem o gramada de treaba in fiecare zi si parca din ce in ce mai putin timp liber la dispozitie. Iar o data cu toate acestea, devine din ce in ce mai greu sa ne ingrijim de noi, din orice punct de vedere. Fie ca ne dorim mai multi bani, mai multe lucruri materiale, succes profesional, notorietate sau orice altceva, nu vorbim despre lucruri ce se obtin usor si fara efort.

Cu toate acestea, ajungem la un momentdat, intr-un punct in care suntem acaparati de oboseala, atat fizica cat si psihica. Iar intr-un astfel de moment este important sa luam o pauza si sa incercam, asa cum se spune, sa ne incarcam bateriile, si sa revenim apoi cu forte proaspete. Poate fi vorba de o singura pauza pe an si tot poate fi ceva suficient.

Chiar si dupa mii de ani, corpul uman inca reprezinta pentru unii un mister, ceva greu de inteles, in unele caracteristici. Sa luam spre exemplu diferitii hormoni care se gasesc in unele organe si care nu sunt secretati decat in anumite situatii. Ei bine, pentru a ajunge acolo trebuie sa si trecem prin anumite procese, precum sa facem miscare, sa mancam sanatos, sa incercam sa fim cat mai fericiti, sa avem un partener, sa realizam relatii intime cu alte persoane si asa mai departe. In cele mai multe cazuri, daca astfel de conditii nu sunt indeplinite, nu putem obtine starea de bine, de bucurie, excitare sau sa devenim mai hotarati in ceea ce facem, mai atenti si sa excelam. Iar o buna metoda de a atinge cateva dintre aceste stari este masajul, un proces realizat si dezvoltat de cand lumea si pamantul, prin care s-a observat ca o persoana isi poate imbunatati atat sanatatea fizica cat si pe cea mentala, care, ajunsa intr-un stadiu de degradare, poate fi mai periculoasa decat orice altceva.

Pentru a dezvolta si mai mult subiectul, masajul ca si domeniu se poate imparti in mai multe subdomenii, de la masaj de relaxare pana la masaj erotic, acestea fiind doar doua exemple. In timp ce masajul de relaxare implica in mare parte punerea de presiune fina pe unele zone, musculare si nu numai, pentru a indeparta dureri sau senzatia de intepenire pe care o putem simti din multe cauze, masajul erotic implica ceva mai multe elemente.

In cadrul unei sesiuni de masaj erotic vorbim atat de utilizarea de uleiuri speciale care sa stimuleze organismul cat si de atingeri mai atente si care, ca si uleiurile si produsele folosite, sa stimuleze clientul. Aici este implicata si atingerea zonelor erogene, fie ca vorbim de clienti barbati sau femei. Este astfel sectretat un hormon care se ocupa de starea de bine, numit oxitocina. De la simple imbratisari, sarutari, atingeri si pana la activitate sexuala sau chiar simpla socializare cu o persoana pentru care simtim o atractie fizica si nu numai, exista multe cai prin care acesta poate fi secretat si prin care o persoana capata vizibil o stare de bine. Niciuna insa nu se cumpara cu actul sexual in sine realizat cu o persoana pentru care existra atractie. Alternativ, si masajul erotic este conceput pentru a oferi un nivel de placere la fel de ridicat.

O alta intrebare a multor persoane ar fi, cine ofera astfel de servicii? Ei bine, acestea sunt oferite si de persoane cu experienta insa cea mai buna varianta este de a alege un salon specializat in asta. Iar o alegere excelenta este Artemis, unde sunt oferite cele mai bune servicii de masaj erotic Bucuresti. Asta pentru ca aici exista meseuze cu vasta experienta in domeniu si asa cum spunem nu numai noi ci si clientii, deosebit de frumoase. Iar in compania unei astfel de persoane, orice client sa va simti fara indoiala mai bine dupa o sesiune de masaj. De asemenea, si tehnicile folosite sunt net calitative, astfel incat si corpul dar si mintea sa se simta mai bine la final.

Pentru o sesiune de masaj erotic se poate alege dintre mai multe servicii, inclusiv in compania mai multor maseuze sau masaj special pentru cupluri. Incinta salonului este una de lux, oferind toate conditiile necesare pentru o relaxare absoluta. Avand la dispozitie mai multe camere cu tematica specifica, fiecare client poate alege ceva care sa fie conform cu starea sa dar si cu preferintele personale.

O alta optiune este cea a masajului erotic la hotel, caz in care maseuzele se vor deplasa la locatia clientui. In acest caz si preturile pot fi mai mari insa merita pe deplin.

Salonul Artemis, pentru cei care inca nu sunt siguri de o astfel de alegere, este unul foarte cunoscut, nu doar in capitala ci si in tara, existan numeroase articole care sa ateste acest lucru. Un bun exemplu este urmatorul articol de prezentare al salonului.

Multe persoane poate ca nu ar imbratisa o astfel de optiune, in special datorita inhibitiilor pe care le avem fiecare, de la o persoana la alta. Este vorba insa despre o experienta unica si mai ales de faptul ca salonul ofera discretie maxima in ceea ce priveste identitatea clientilor care aleg serviciile oferite. Nu exista astfel niciun risc. De altfel, ne putem gandi la o astfel de oportunitate si din alta privinta, aceea a faptului ca putem si conversa cu maseuzele in timpul masajului, putem avea discutii pe diverse subiecte si ne putem bucura de o companie placuta pentru ceva timp.

Asadar, luand in considerare toate aceste aspecte prezentate, daca deja v-am facut curiosi, nu ati incercat pana acum o astfel de experienta dar v-ati dori, nu este cazul sa mai stati pe ganduri si sa ii contactari chiar azi pe cei de la salonul de masaj Artemis in vederea obtinerii informatiilor necesare si a unei programari.

Pentru asta, avem mai jos datele de contact ale salonului:

Telefon programari: 0727 861 111

Telefon programari WhatsApp: 0732 855 488

E-mail: artemis.masaj@gmail.com

Web: www.masajartemis.ro

Programul este:

Luni-Sambata:

12:00 AM– 03:00 PM

Duminica:

14:00 AM – 02:00 PM.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro