Invata sa fii simplu

Video: De cate iPhone-uri este nevoie sa opresti un glont tras cu AK-47 ?

iphone unic videoclip youtube 945

  Compania Apple a revolutionat industria telefoanelor mobile atunci cand a lansat acest model care este foarte apreciat datorita software-ului dar si rezistentei carcasei din aluminiu.

      Dar te-ai intrebat vreodata la cate gloante rezista? Ei bine, iata ca cineva nu a avut ce face si a prapadit cateva telefoane incercand sa ne arate acest lucru.
   Filmările au fost realizate cu o cameră video normală, care nu are capacitatea de a înregistra foarte multe cadre pe secundă.


  
   La primul test echipa a reuşit străpungerea a patru aparate, glonţul oprindu-se în ecranul celui de-al cincilea. Ei au putut observa că distrugerile au fost mai mari pe măsură ce glonţul avansa. Testul a fost repetat, după o ajustare a poziţiei de tragere, iar de data aceasta glonţul a reuşit să perforeze cinci aparate, înainte de a fi oprit. Al şaselea aparat, deşi avea ecranul spart, a continuat totusi să funcţioneze.

   User-ul merita apreciat pentru ca a prapadit 5 iPhone-uri sa ne arate cat de dur e telefonul, dar nu mai bine ni le dadea noua?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro