Invata sa fii simplu

Cum sa iti schimbi numele pe facebook intr-unul singur?

Facebook tutorial 15454

  Poate ai vazut si tu pe facebook persoane care au doar un nume și te-ai intrebat cum naiba au reusit, ei bine acum îți voi explica pas cu pas procedeul prin care ei au ajuns să aibă doar un nume pe facebook.
Pentru a face acest articol mai simplu, l-am împărțit în două părți, astfel că va deveni ușor de înțeles. În primă parte ne vom ocupa de schimbarea setărilor noastre proxy pentru browser și în a doua parte vom face ceea ce aștepti de mult: vom schimba numele contului de Facebook . Deci, urmareste ambele parti pas cu pas cu atenție.


Partea I: Mai întâi de toate pentru a avea un singur nume de pe Facebook, trebuie să adaugi niste setări manuale ale proxy-ului browser-ului tau,asa ca avem nevoie de un proxy din Idonezia. Cauta pe Google sau iti recomand sa gasesti unul pe Proxynova.com sau orice alt site la alegerea ta.

Dacă ai cunoștințe despre Utilizarea setărilor proxy în browser-ul, e bine. Daca nu știi cum să adăugați proxy, atunci recomand să descarci extensia Hola.

Instalati extensia Hola în Firefox sau Chrome și apoi porniți Hola și dati căutare și selectați Țara Indonezia.Se vor pune în aplicare în mod automat setările de proxy in browser-ul astfel încât să nu trebuie să adăugați manual proxy-uri.


Parte a-II-a: După ce faci setările proxy manual sau prin utilizarea extensiei Hola asigura-te că merge sa intri pe facebook.

Acum, este timpul pentru a crea un singur nume de id. Pentru a face acest lucru deschide-ți setările contului Facebook.

Schimbați limba din Română in Bahasa Indonesia.


Apoi, editeza numele de profil curent și doar elimina numele de familie. După aceea salveaza-l.

După finalizarea tuturor etapelor, elimina setarile Proxy sau Opriți extensia Hola și schimba limba înapoi în Romana (RO) sau in altceva.

p.s: inainte de a schimba limba in indoneza asigura-te ca stii bine sa umblii pe facebook, vei fi nevoit sa faci celalalte setari in limba această limba ciudată, așa că fii precaut!  Schimbarea numeleui va fi vizibila dupa aproximativ 24 de ore!!!

Daca intampini probleme poti oricand sa ma anunti printr-un comentariu la postare sau pe pagina de CONTACT

 
  Aici poti vedea ca un cont unde aceasta procedura a mers.

2 Comments

  1. catalinjrr98 Catalin

    nu merge am facut cum ai spus tu

  2. nici la mine nu a mers

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro