Invata sa fii simplu

Tutorial: 5 locuri unde poti realiza fotografii de nunta memorabile

Uncategorized 3151

Dragilor, cu totii va confruntati cu aceasta decizie: Unde sa imi fac pozele de nunta? Unde sa fac sedinta ‘trash the dress’? In acest articol o sa incerc sa va recomand nu mai putin de 5 locuri unde poti realiza fotografii de nunta memorabile de care veti fi mandrii toata viata.

Dupa ce ati reusit sa va gasiti un fotograf nunta cu experienta si un portofoliu pe masura asteptarilor voastre aruncati o privire peste acest articol si veti descoperii cu siguranta o locatie potrivita pentru nevoile voastre.

1) Prima recomandare se afla in langa Bucuresti, si anume  Palatul Brancovenesc din Mogosoaia, un loc incarcat cu istorie.

2) Castelul de lut.
3)  Muzeul Civilizației Populare Tradiționale „ASTRA” din Sibiu.
Situat imediat la sud de Sibiu, muzeul conține creații ale civilizației populare tradiționale, pre-industriale românești. Casele, atelierele și complexele de cladiri sunt presărate in jurul unui lac, printre copacii Dumbrăvii Sibiului.Muzeul se întinde pe 96 de hectare, este străbătut de 10 kilometri de alei de-a lungul cărora se găsesc peste 300 de clădiri, asadar cu ajutorul fotografului, instantaneele vor iesi de exceptie.
4) Orasul Brasov
Plin de cladiri cu o insemnatate istorica speciala, orasul Brasov este unul dintre cele mai frumoase din Romania.
5) Palatul Sutu
Situat fix in centrul Bucurestiului, Palatul Sutu este un mediu perfect pentru pozele de nunta si te poate face sa te simti exact ca o printesa care se transforma in regina. Scarile palatului sunt deosebite iar fotografiile facute aici pot fi perfecte, chiar daca fotograful nu este unul extrem de profesionist. Este bine sa suni din timp pentru a te programa pentru poze aici, deoarece sunt foarte multe cupluri care aleg Palatul Sutu pentru fotografiile de nunta.
Pana la urma, orice loc este perfect pentru fotografia de nunta, ceea ce este cu adevarat important fiind fotograful de nunta. Acesta trebuie sa surprinda detaliile  importante si sa dea suflet fiecarei poze, astfel incat o data cu trecerea vremii pozele sa starneasca aceleasi trairi ca in primele clipe cand au fost facute.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro