Invata sa fii simplu

Te poti baza oricand pe gazduirea web de la Namebox

recomandare util 784
namebox-web-hosting

Te poti baza oricand pe gazduirea web de la Namebox

Numarul de site-uri web existente la nivel mondial a crescut mai mult ca oricand in ultimii ani, mai ales de cand multi oameni au trecut de la munca la birou la munca acasa, unde si-au creat alte conditii in care sa-si desfasoare activitatile in timp ce altii au renuntat sau au fost fortati sa renunte la locurile de munca curente si sa incerce astfel alte alternative, una dinte acestea fiind utilizarea unui site web pentru a genera un anumit venit.

Obtinerea unui site web nu este atat de grea iar unul modest nici nu are un pret atat de ridicat. Exista multe companii si persoane independente care se ocupa, constant sau ocazional, cu realizate de domenii web, pe care le ofera spre vanzare sau inchiriere, un caz in care ambele parti implicate, si vanzatorul si cumparatorul, pot avea de castigat. De asemenea, nu este nevoie de foarte multe cunostinte pentru a putea manageria un site, multe dintre aspectele de baza si mai apoi cele mai avansate, fiind invatate pe parcurs. Este cu atat mai bine cu cat cei ce vor sa detina si sa utilizeze un site la capacitatea sa maxima sa aiba la dispozitie serviciile unei persoane cu experienta in acest sens.

Dar pe cat de bun pare un site, nu putem face nimic cu acesta daca nu obtinem un serviciu de gazduire web, o functie prin care site-ul este legat la internet, am putea spune. Fara un astfel de serviciu, un site nu poate functiona. Insa, dupa cum ne-am gandi, chiar si fara experienta initiala, este nevoie de un serviciu de gazduire de cea mai buna calitate, daca vrem ca al nostru site sa functioneze asa cum vrem dar si asa cum trebuie in ceea ce priveste dezvoltarea sa si generare unui venit sau a altor beneficii pe care le avem in minte, care nu poate fi oferit astfel decat de un furnizor profesionist.

Prin intermediul celor de la Namebox oricine poate obtine cele mai bune si performante solutii de gazduire web, atat persoane fizice cat si companii, domeniile web fiind pana la urma de atatea feluri si servind atatea scopuri, de la simple site-uri de prezentare pentru un produs, un brand, o companie si asa mai departe, pana la magazine online sau platforme online, accesate de persoane de pe tot globul. De accea, aceasta agentie le pune la dispozitie clientilor pachete potrivite pentru site-urile lor, de la cele bune pentru site-uri abia create care poate ca nu au atat de multi vizitatori si atat de mult continut pana la cele special create pentru site-uri si aplicatii web foarte mari, unde vorbim deja si de peste 100 000 de accesari zilnice.

Un serviciu de gazduire web bun este caracterizat in primul rand prin viteza pe care i-o ofera unui site, la incarcarea paginilor si a continutului sau. Asadar, este bine sa alegem un furnizor care sa ofere gazduire pe format SSD. De asemenea, siguranta este si ea foarte importanta, atat garantia ca site-ul nu va fi offline iar daca va fi, nu se va intampla pentru foarte mult timp, cat si protectia la aplicatii daunatoare si alte aspecte ce pot altera in mod negativ un site web.

Agentia Nambox ofera in ceea ce priveste gazduirea web 4 pachete, dupa cum urmeaza:

  • Pachetul Bronze SX, potrivit pentru site-uri si aplicatii mici abia create sau care sunt tinute la un nivel scazut.
  • Pachetul Silver SX, potrivit pentru o afacere ce se afla in dezvoltare, oferind deja de 4 ori mai multe resurse decat pachetul Bronze precum si un pachet de tool-uri standard prin intermediul carora clientii isi pot manageria mai usor domeniile.
  • Pachetul Gold SX, si acesta potrivit pentru afacerile aflate in dezvoltare, doar ca este vorba aici despre cele deja mai mari, oferind tool-uri de nivel avansat pentru managerierea si protectia domeniilor clientilor.
  • Pachetul Platinum SX, cel mai mare dintre acestea in ceea ce priveste resursele fizice dar si aplicatiile puse la dispozitia utilizatorilor, potrivit pentru business-uri mari si foarte mari, unde este nevoie de un spatiu substantial de stocare dar si de aplicatii performante pentru manageriere si protectie.

Fiecare din aceste pachete poate fi ales pentru anumite perioade de timp, de la un an pana la cativa ani. In acest sens, cei ce aleg gazduire pentru mai mult de un an beneficiaza in primul de un domeniul cu extensia .ro gratuit. Acestea au de regula preturi mai mari, fiind astfel o ocazie buna pentru cei ce detin un site mic dar pe care vor sa-l dezvolte cat mai rapid si mai eficient.

Pe masura ce un site se dezvolta si creste, pachetul de gazduire poate fi schimbat, o data cu expirarea celui curent sau chiar si inainte de asta, existand posibilitatea de a face schimbari si la configuratia pachetului existent pentru a asigura o mai buna functionate a domeniului.

Este foarte simplu si daca aveti un site care se afla la alt furnizor si doriti sa il mutati pe serverele celor de la Namebox. Tot procesul de tranzitie se va realiza rapid, fara downtime, adica fara ca site-ul sau aplicatia sa fie offline si complet gratuit.

Pe langa gazduirea web, agentia ofera si alte servicii specifice acestei industrii, precum inregistrarea de domenii, certificate SSL sau web design, toate avand scopul de le oferi clientilor cele mai bune solutii in ceea ce priveste functionarea, managerierea si protectia unui domeniu sau a unei aplicatii web.

Informatii aditionale pot fi gasite atat pe site-ul agentiei cat si pe retelele sociale precum Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro