Invata sa fii simplu

Cele mai bune oferte pentru inregistrarea domeniilor web –  pe Gazduire.ro

recomandare 494

Pe masura ce numarul de domenii web este in continua crestere, in special o data cu inceperea perioadei de izolare si a lucrului de acasa, este nevoie si de solutii eficiente in crearea si mentenanta unui site, acesta fiind aduse desigur de firme specializate din acest domeniu care pot oferi servicii ce cuprind inregistrarea de domenii, gazduire web, solutii de protectie, mentenenta, optimizare SEO si asa mai departe.

Prin domeniu web putem vorbi despre o simpla pagina web, un blog, un site de prezentare, magazin online, platforma online si multe altele, pana la aplicatii ce ruleaza intr-un browser dar si cele ce pot fi descarcate dar care ruleaza prin intermediul conexiunii la internet.

Un prim pas in crearea unui site, sa zicem un blog, este alegerea unui nume. Cu ajutorul celor de la Gazduire.ro putem gasi rapid un nume potrivit dintre cele disponibile in momentul de fata in mediul online. Este nevoie sa alegem un nume simplu, cat de scurt posibil si care sa se afle in domeniul de activitate pe care vrem sa il desfasuram. In acest fel cei ce pot deveni clienti, utilizatori ai site-ului il vor retine usor.

Un al doilea par ar fi alegerea extensiei dorite, ca de exemplu „.ro” sau „.com”, care va veni dupa numele site-ului urmata de inregistrarea acesteia impreuna cu numele site-ului in cadrul registrilor organizatiilor nationale si internationale, precum RoTLD si EURid, printre altele. La gazduire.ro se ofera servicii de inrgistrare domenii la cele mai multe preturi, pentru extensii precum: .ro, .com, .net, .org, .info si .eu dar si altele, dintre cele specifice altor tari membre UE si nu numai si de alt tip, precum .US, .DE, .BIZ, .IT, .MD, .CH, .ME, pentru cei ce vor ca site-ul lor sa activeze in alte regiuni dar si in Romania.

Exista mai multe motive pentru care cei ce vor sa isi inregistreze un domeniu pot apela la aceasta firma, principalele fiind rapiditate, siguranta si garantia, oferite pentru fiecare proce realizat, atat in ceea ce priveste inregistrare domeniilor dar si pentru servicii de hosting, colocare servere, implementare de certificate SSL sau tranfer domenii, de la un alt furnizor la ei. Pentru domeniile „.ro” rezervarea se face automat, eliminand perioadele de asteptare pana cand asta sa fie facut manual de un angajat insa si pentru celelalte extensii, inregistrarea dureaza foarte putin. Gazduire.ro este reseller autorizat de domenii web ceea ce inseamna ca orice obtinem de la ei este legat si de calitate si mai mult de atat, inregistrarea se face mereu pe numele clientului, oferindu-i astfel acces la toate datele si informatiile importante.

Un domeniu, si pentru hosting dar si pentru inregistrare, trebuie sa plateasca anumite taxe in fiecare an, am putea spune chirii. Astfel, daca un site nu va plati sumele necesare va putea fi inchis, pana cand se vor plati cele necesare, dupa care va fi redeschis fara probleme. Pentru fiecare extensie in parte pretul poate sa difere, asa cum putem afla si de pe site-ul acestui furnizor de servicii web.

Mai mult de atat, daca o data cu inregistrarea unui domeniu .ro se alege si un pachet de hosting, indiferent de tipul acestuia, clientul are parte de o reducere de 50% pentru serviciu de inregistrare.

Ii puteti gasi si pe retelele sociale Facebook, LinkedIn si Twitter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro