Invata sa fii simplu

17 Idei de foisoare pentru gradina ta

Casa si gradina foisor foisor gradina tutorial 4660
   Ai un loc in gradina ta pe care vrei sa il pui in evidenta?
   Foisoarele au devenit din ce in ce mai apreciate de cei ce stau la curte pentru reprezinta locul ideal in care se pot relaxa alaturi de cei dragi.
   Iti propun 17 Idei de foisoare care s-ar potrivi perfect si ar crea o atmosfera unica chiar la tine in curte. Foisoarele pe care le poti vedea mai jos pot fi adaptate cu usurinta de oricine care are putina pricepere in d`ale constructiilor sau poti angaja o firma ce se va ocupa de realizarea foisorului mult visat.
   Acestea pot fi construite din diferite materiale, putandu-se adapta usor la specificul zonei in care locuiesti. Spre exemplu poti profita de piatra de munte daca stai in zona montana.    Sa vorbim despre costuri. 
   Acestea nu sunt de neglijat cand vrei sa te apuci de realizare unei astfel de costructii. Trebuie sa iei in calcul foarte multe detalii privind costurile materialelor pe care le vei folosi. Chiar daca te vei apuca in regie proprie trebuie sa te astepti la costuri ce incep de la 2000-2500 de lei, acestea urcand vertiginos daca vei apela la o firma de constructii. 
   Mai ai o  varianta: poti sa le cumperi gata construite de la majoritatea magazinelor mari de bricolaj, dar nici aceasta varianta nu este foarte ieftina, poti gasi foisoare la preturi de cel putin 1500 de lei.

   Sper ca te-au inspirat aceste proiecte si iti urez succes in realizarea foisorului mult dorit!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro