Invata sa fii simplu

Un pachet de web hosting potrivit iti aduce succesul in afaceri

recomandare 2288

Gazduirea web, cunoscuta si ca „web hosting” in limba engleza si utilizata in cele mai multe cazuri in acest sens, reprezinta incarcarea datelor unui domeniu web, site sau aplicatie web pe un suport fizic, un server, care in mare parte este un spatiu de stocare, asemeni unui hard drive al unui computer, doar ca de dimensiuni mult mai mari. Exista numeroase firme care se ocupa cu servicii de gazduire web, dat fiind faptul ca in ultimul deceniu numarul celor care utilizeaza internetul si realizeaza diverse actiuni cu si prin intermediul acestuia a crescut incredibil de mult si din ce in ce mai multe persoane si-au realizat sau achizitionat site-uri web.

Un site web este in ziua de azi absolut esential pentru o firma, de la marile companii internationale pana la simple PFA-uri ce doresc sa devina cunoscute, sa capete notorietate, profit, clienti, sa se promoveze si asa mai departe. De la ideea de a vrea unul si pana la a-l vedea functional exista mai multi pasi ce trebuie neaparati urmati si conditii indeplinite. Fie ca este realizat de o firma sau este cumparat, acesta nu va putea fi pus in functiune imediat. Este in primul rand nevoie de alegerea unui nume potrivit pentru acesta, acolo unde este posibil, alaturi de o extensie, ca de exemplu „.ro” sau „.com”, acestea fiind oferite tot de companii ce de ocupa cu servicii web, asa cum o face si Gazduire.ro. Acestia ofera servicii de ecalitate in inregistrarea de domenii si mai ales de gazduire web.

O data cu alegerea unui nume si a unei extensii, acestea sunt inregistrare in arhivele institutiilor autorizate in acest sens, precum RoTLD si altele de stat. Urmeaza al doilea pas, care este alegerea unui pachet de gazduire potrivit site-ului. Gazduire.ro ne pune la dispozitie mai multe pachete de web hosting, la cele mai bune preturi.

Exista 4 pachete de gazduire dintre care clientii pot alege, in functi de tipul site-ului sau aplicatiei lor precum si de marimea acestora:

  • Pachetul Micro, recomandat pentru site-uri necomerciale (personale cu alte cuvinte), care ofera un spatiu de stocare de 2GB si posibilitatea de a sustine pana la 5 domenii diferite.
  • Pachetul Entry, destinat pentru bloguri si site-uri de prezentare, cu un spatiu de stocare de 20GB si gazduire a pana la 10 domenii.
  • Pachetul Economy, unul dintre cele mai caitutate de altfel, pentru companii, cu un spatiu de stocare de 100GB, domenii gazduite nelimitate si IP dedicat.
  • Pachetul Premium, special creat pentru magazine online si site-uri/aplicatii de mari dimensiuni, cu 200GB spatiu de stocare, de asemenea domenii nelimitate dar si posibilitatea de a sustine nu numai domenii „.ro” dar si „.eu”.

Indiferent de pachetul ales, este bine sa stiti ca toate sunt gazduite pe format SSD, mult mai rapid si mai eficient in orice privinta dar si mult mai sigur. Pentru fiecare site si aplicatie gazduite este oferit un uptime de 99,9% garantat precum si suport tehnic oricand.

Ceea ce face Gazduire.ro o alegere atat de buna este viteza cu care un domeniu poate fi inregistrat si pus in functiune. Domeniile cu extensia „.ro” sunt inregistrare automat iar celelalte manual in timp foarte scurt. Migrarea de la un alt furnizor spre ei se poate face cu costuri 0 si fara downtime, adica site-ul sa nu fie functional.

La orice pachet de hosting ales, prima luna are o reducere de pana la 64%, asa cum este specifiat pe site-ul lor. Acelasi lucru este valabil si pentru cei ce migreaza de la alti furnizori dar si pentru cei ce isi reinnoiesc sau schimba pachetele de gazduire.

Cu un pachet de gazduire web bun, un site va avea la dispozitie solutiile potrivite pentru a se dezvolta si a le oferi clientilor tot ceea ce au nevoie sau ce firma pe care o reprezinta poate oferi. Prin rularea pe format SSD, orice site se va incarca si se va misca mult mai depede iar prin garantia de uptime oferite de Gazduire.ro nici nu va exista sansa ca aceasta sa fie offline, decat atunci cand va dori cel ce-l administreaza, lasand si clientii sa stie despre asta.

Puteti afla si mai multe informatii despre pachetele de gazduire ale lor la urmatoarele date de contact:

Telefon: 0376.44.80.20

E-mail: oferte@gazduire.ro De asemenea, ii puteti gasi si pe Facebook si Twitter.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro