Invata sa fii simplu

O locuinta exact asa cum vrei printr-o firma design interior

Casa si gradina design recomandare 336

A construi o casa sau a o remodela reprezinta procese destul de dificile, costisitoare si care necesita cunostinte in domeniul constructiilor, designului interior si a celui exterior dar si de unde sa luam materiale, echipamente si alte elemente de o calitate cat mai buna care sa se si poata incadra in bugetul stabilit, acesta fiind un detaliu extrem de important.

O data cu luarea deciziei de a cumpara, ridica de la zero, face schimbari intr-o casa, trebuie sa ne stabilim un buget initial si daca in timp mai putem face rost de alte sume de bani daca ar aparea cumva situatii neprevazute, schimbari de planuri si alte aspecte ce ar necesita si mai multi bani. Nu este niciodata o solutie buna sa investim toti banii disponibili fara a avea si alte planuri de rezerva, oricat de mult ne-am dori sa finalizam totul cat mai rapid.

Vorbind despre un apartament, aici nu prea avem atat de multe ce putem face in ceea ce priveste aspectul exterior, in afara de balcon si intrare din scara insa la o casa exista atat de multe aspecte pe care le putem lua in calcul. Iar la interior, in ambele cazuri exista multe lucruri ce se pot realiza sau schimba dar din nou, in cazul unui apartament, spatiul disponibil este de multe ori ceva mai limitat si nu putem schimba mai ales structura de rezistenta.

Cu fiecare lucrare de mare anvergura este nevoie si de realizarea unui proiect, un plan am putea spune, dupa care sa se realizeze toate cele dorite. Acestea sunt realizate de firme si birouri de arhitectura si care lucreaza in aceste domenii al constructiilor si amenajarilor. Printre numeroasele pe care le putem gasi si la care putem apela se afla si Up Studio Project, cu sedii in Timisoara si Alba Iulia dar ale caror servicii pot fi oferite oriunde in tara, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Acest birou se ocupa cu servicii de arhitectura si amenajari pentru orice spatiu, si interior dar si exterior, rezidential dar si industrial, de la simple case de locuit si pana la spatii de birouri sau sali de conferinta, printre multe altele. Unul dintre numeroasele domenii pe care cei de aici le acopera este arhitectura pentru design interior, adusa la un nivel de top, prin alegerea celor mai bune idei si solutii.

Fiecare persoana isi doreste ceva anume iar unele lucruri par a fi imposibile, asta pana cand ajung in mintea unui arhitect care are nu numai experienta dar si foarte multa imaginatie si cunostinte extinde in domeniile de care este nevoie in realizarea unei cladiri si a unei structuri.

Un bun exemple este realizat de o scara, intr-o casa cu etaj. Cu greu ne putem da seama de la prima vedere si fara a analiza in detaliu fiecare aspect, cum ar putea sta aceasta in aer, ce o sustine, cat de sigura si de eficienta este. Insa este iar pe deasupra, este foarte frumoasa, special aleasa pentru spatiul din jur.

Intr-o casa, unul dintre cele mai importante spatii este living-ul asa ca pentru acesta sunt alese cele mai bune solutii, in materie de design dar si de functionalitate. Cei de la Up Studio Project vin cu cele mai bune idei indiferent de marimea spatiului pentru living dar si de tipul acestuia, daca este unul clasic, unul cu o bucatarie open space, care sa faca legatura cu alte camere, cu o terasa sau alte spatii.

Fie ca este vorba despre o casa cu un design clasic, vintage am putea spune, cu elemente complexe, sau una moderna, cat mai utila si cu elemente cat mai simpliste, totul poate fi realiza cu usurinta atunci cand ne dorim si suntem dispusi sa incercam lucruri noi.

Asa cum ne spun si cei de la aceasta firma, calitatea si utilitatea unui spatiu, a unei case sa spune, sta in detalii. A oferi un aspect unic, diferit, frumos, unui perete, unei scari, unei terase, nu este atat de greu, insa cat de rezistenta si cat de bune sunt acestea in final, cat timp vor rezista? Toate aceste lucruri sunt luate in calcul iar in final sunt alese cele mai bune rezultate si aplicate. Pe pagina lor de Facebook puteti gasi si mai multe informatii despre ei si despre proiectele realizate de-a lungul anilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro