Invata sa fii simplu

Solutii si echipamente de calitate pentru automatizari industriale

recomandare 380

In orice afacere este nevoie de diverse echipamente de baza, fara de care unele sarcini nu ar putea fi desfasurate sau prin care sarcinile sa se desfasoare mult mai eficient, mai rapid si mai usor. Chiar daca acestea pot costa destul de mult, dupa cum bine stim, in orice fel de afacere este nevoie de o investitie initiala substantiala. Acelasi lucru il putem spune si despre firmele ce doresc sa se modernizeze si sa se dezvolte.

Automatizarea poate fi implementata in numeroase sectoare ale industriei precum si in numeroase aplicatii in multe domenii de activitate, in special in retail, logistica, munca de teren si transport, printre multe altele. Aparate si echipamente mobile dar si imobile, precum apliatoare de etichete, cititoare de coduri de bare, scannere industriale, tablete, terminale si laptopuri industriale, doar cateva dintre nenumaratele dispozitive pe care le putem enumera si care pot fi utile intr-o afacere.

Este destul de dificil sa fie implementata o automatizare completa in cadrul unei companii, uzine, statie de lucru, existand inca multe aspecte ce trebuie verificate sau modificate de un operator uman. Cu toate acestea, acestea au devenit din ce in ce mai putine o data cu trecerea anilor si cu dezvoltarea tehnologiilor necesare in fiecare sector de activitate. Este cu atat mai usor cu cat unele tehnologii si sisteme sunt comune in mai multe domenii, fapt pentru care producatorii nu sunt nevoiti sa realizeze modificari pentru fiecare dintre acestea decat daca un client important ar cere asta, prin realizarea unuia sau a mai multor produse, unice am putea spune, specifice sarcinilor pentru care doreste sa il utilizeze.

Foarte multe dispozitive si echipamente necesare automatizarii unui sistem industrial pot fi gasite si achizitionate din magazinul IDmag. Acestea sunt aduse de la cei mai buni producatori din domeniu, precum Zebra, Datalogic sau Panasonic. Pentru cei fara experienta si cunostintele necesare preturile acestora ar parea imense insa raportul calitate-pret este unul foarte bun, eficienta si viteza de procesare si de realizare a anumitor sarcini cu acestea eliminand numeroase costuri, in productie, vanzare, reparatii, transport si asa mai departe. Comparativ cu pretul unui astfel de aparat, ca de exemplu un teminal mobil Zebra TC70x, ce are practic aspectul unui smartphone, de dimensiuni ceva mai robuste ce-i drept si care le pune la dispozitie utilizatorilor o lunga serie de optiuni ce pot fi utile in numeroase domenii de activitate, in special in retail si productie, de la verficarea de preturi si stocuri pana la posibilitati de plata, comunicare, posibilitatea de a realiza orice schimbare permisa de administrator intr-un magazin, online si fizic de la numarul de articole pana la pretul acestora si asa mai departe.

Terminalele mobile sunt extrem de utile pentru cei ce lucreaza pe teren, oferindu-le posibilitatea de a realiza sarcini si cand se afla in miscare sau departe de birou.

Unu alt articol, care pentru multi ar parea inca desprins din filmele SF este reprezentat de ochelarii industriali, printre acestia si modelul Zebra HD4000 ce le pune la dispozitie utilizatorilor dorari precum conexiunea cu un terminal mobil prin care datele scanate sunt colectate si prezentate pe un ecran, in timp real, avand senzori ce urmaresc miscarea capului. Acestia contin de asemenea si o camera video si are integrat si un microfon astfel incat angajatii pot comunica faci unul cu altul in mai buna si mai rapida realizare a sarcinilor de lucru. Sunt foarte utili in domenii precum logistica, retail, productie, vanzare si multe altele.

Prin ofertele magazinului IDMag, orice client poate obtine produsele necesare la preturi cat mai bune prin oferta de flexipret, asa cum o numesc acestia, unde preturile pot fi negociate cu fiecare client in parte. De asemenea, prin statutul de client pe care acestia il pot avea, precum Silver sau Gold, pot obtine discount-uri sau numeroase oferte speciale atunci cand doresc sa achizitioneze anumite produse.

Pentru mai multe detalii, magazinul poate fi gasit la urmatoarele date de contact:

Adresă: Str. Siriului 36-40, București, sector 1, 014354, România

Numar Unic:+0376449800 Email: comenzi@idmag.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro