Invata sa fii simplu

Serviciile HR de care ai nevoie pentru compania ta

util 612
up_fisa-de-post

Fiecare mare companie are nevoie de o sectie de resurse umane, cunoscuta mai comun ca si HR (Human Resources). Aceasta de ocupa cu recrutarea, angajarea si supravegherea angajatilor unei companii pentru a asigura o cat mai buna derulare a sarcinilor si a activitatilor acesteia.

Companiile au posibilitatea atat de a-si realiza propria sectie HR sau pot apela la alte firme care se pot ocupa de acest lucru si de multe altele. Printre acestea si Integra HR, ale caror servicii sunt de cea mai buna calitate si la preturi foarte competitive. Aici putem gasi tot ceea ce avem nevoie pentru activitatile care se deruleaza intr-un compartiment HR al oricarui timp de companie de la programe de training ale personalului si pana la diversele mijloace prin care se realizeaza sarcinile intr-o astfel de sectie.

Pentru ca o companie sa functioneze cat mai bine are nevoie atat de cele mai bune dotari cat si de cei mai buni angajati. Aceste doua aspecte pot asigura o productie mai buna si un venit lunar sau anual mai mare care sa permita companieie sa se dezvolte pe mai multe planuri. Iar prin intermediul celor de la Integra HR putem obtine toate cele necesare si mai mult de atat.

Aspecte importante al unui departament HR sunt si fisele de post in care sunt prezentate informatii despre angajatii companiei de care apartine. Sunt de altfel obligatorii, potrivit Codului Muncii in acestea fiind afisat modul in care se desfasoara raporturile de munca. In magazinul online Integra HR gasim asadad mai multe tipuri de fise de post pentru mai multe posturi de lucru, de la secretara pana la reprezentat vanzari. Acestea au preturi intre 100 de lei si 150 de lei, destul de accesibile comparativ cu necesitatea acestora.

Fara fisele de post am putea spune cu certitudine ca in multe companii, mai ales unde gasim si divizii si subdivizii ar fi o harababura totala deoarece ar fi greu sa tinem cont de sarcinile fiecarui angajat precum si de multe alte aspecte esentiale pentru o buna desfasurare a activitatilor zilnice. Nu ar mai putea fi respectate termene limita si parametrii doriti, lucruri care ar afecta nu doar compania dar si clientii si colaboratorii.

Ne-am putea gandi la fisa de post si ca la o arhiva a fiecarui angajat care lucreza si care a lucrat in companie, ajutand astfel la o selectie mai usoara a noilor angajati atunci cand este nevoie dar si la stabilirea performantelor pe care le aduce un anumit angajat sau un anumit departament. De asemenea, detinerea de fise de post bine realizate ne scapa de multe griji in ceea ce priveste legislatia, amenzile fiind destul de usturatoare. Si mai mult de atat, acest lucru va necesita in plus si timp care nu mai poate fi recuperat, pe care va trebui sa il utilizam pentru rezolvarea problemelor care vor aparea.

Exista pe de alta parte si firme si companii care nu au un departament HR propriu si se bazeaza pe alte firme sa le ofere angajatii de care au nevoie. Si in acest caz este nevoie de o organizare cat mai buna pentru a face tranzitia angajatilor cat mai facila iar cei de la Integra HR pot ajuta cu siguranta. Experienta lor in aceste domenii ii ajuta sa gaseasca solutiile optime intr-un timp util.

Cu toate acestea, exista si multe alte aspecte la fel de importante ca fisa de post precum ghiduri de recrutare, programe de dezvoltare sau programe de consultare. Ultimele doua se pot aplica oricarui angajat al unei companii, pana la cei care ocupa functii de conducere, existant intotdeauna lucruri noi pe care le putem invata si pe care le putem aplica pentru a asigura o mai buna dezvoltare a activitatilor necesare. Atunci cand vorbim de dezvoltare, aceasta trebuie facuta in mai multe directii. Cel mai indicat este ca toata compania sa se dezvolte in acelasi timp, atat departamentele cat si angajatii. Pentru ca, putem spune cu siguranta ca implementarea de noi tehnici de lucru care sunt insa necunoscute anumitor sau tuturor angajatilor pot afecta parametrii normali iar acest lucru aduce de la sine alte aspecte neplacute. Este intr-adevar nevoie de un buget mai mare si nu numai pentru a realiza acest aspect si tocmai de aceea multe companii, in special cele mici opteaza pentru dezvoltarea a cate un compartiment in parte.

Indiferent de ce vor clientii si de necesitatile acestora, la Integra HR vor gasi cu siguranta cele mai bune solutii pentru ca afacerea lor sa se deruleze cat mai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro