Invata sa fii simplu

Ajutorul de care ai nevoie vine de la Centru Medical Laura Catana

recomandare 1103
fericire

Mintea reprezinta cea mai puternica arma a unui om. De-a lungul istoriei au existat multe minti luminate care au facut unele dintre cele mai importante descoperiri, punand chiar bazele societatii moderne. Ne putem folosi de capacitatile mintii umane sa realizam lucruri exceptionale dar in egala masura si foarte rele si cu consecinte grave. Totul depinde de la o persoana la alta.

Pe cat de puternica poate fi mintea umana pe atat de instabila si capabila sa ne distruga daca permitem acest lucru. Consideram ca putem face anumite lucruri sau ca putem mai mult decat am crede dar nu si daca nu avem incredere in noi insine si vorba accea „ne punem mintea la contributie”. Astfel, mintea umana poate fi influentata de foarte multi factori de-a lungul vietii unei persoane, factori care ne pot face sa devenim mai puternici, sa ramanem la fel sau uneori, sa devenim mai slabi si mai instabili decat inainte. Aceste lucruri se numesc traume, pe care din pacate unii dintre noi le traim fara sa vrem si care ne pot afecta pentru toata viata.

Exista insa si solutii pentru a ne ajuta sa ne recuperam sanatate mentala si nu numai. Una dintre cele mai relevante metode este sa apelam la un specialist, un psihiatru. La centrul Medical Laura Catana toti cei care au nevoi de ajutor pot avea parte de cele mai bune servicii pentru a-si recapara sanatatea mentala. Aceasta este o clinica privata care din anul 2014 are si un contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Alba, asigurand astfel servicii mai accesibile pentru mai multi pacienti.

In cadrul acestui centru, oamenii care vin pentru a-si rezolva problemele nu trebuie sa se simta ca si cum ar fi bolnavi iar in acest sens centrul este organizat pentru a-i face sa se simta cat mai in largul lor. Am putea spune chiar ca acasa.

Numeroase probleme care pot afecta mintea unei persoane. Exista atat cauze directe cat si procese de tip cauza-efect. Unul dintre acestea, care poate afecta atat mintea cat si corpul este alcoolismul, o afectiune, daca ii putem spune asa, care duce si la depresie de multe ori. Astfel, la Centrul Medical Laura Catana exista diverse programe de dezalcolizare care sa ii ajute pe pacienti in orice stadiu s-ar afla. Desigur ca cel mai indicat ca un astfel de program sa fie inceput cat mai devreme, pentru a evita aparitia bolilor specifice care sa afecteze organe vitale, ducand inevitabil la deces.

Ne putem gandi la o multitudine de lucruri care pot determina o persoana sa inceapa sa consume in mod excesiv alcool. Traume, situtii financiare grele, probleme in familie si multe altele. Ca si tutunul, si alcoolul creaza dependenta si fata de tigari poate avea un afect distructiv mult mai rapid si nu doar asupra corpului cat si asupra mintii. Pe masura ce consumam simtim ca avem nevoia de mai mult iar in final acest lucru duce la complicatii medicale grave.

Pentru a descuraja aceasta dependenta si pentru a trata aceasta boala, in cele din urma, la acest centru medical sunt urmate cele mai bune proceduri pentru a le arata pacientilor cum este o viata fara alcool si totodata, ce efecte negative le va aduce continuarea modului de viata existent. Toti medicii de aici au experienta necesara pentru a-i ajuta pe pacienti si a le reda inapoi o viata normala, o viata pe care o meritam cu totii. Iar acest lucru se reflecta in marturiile celor care au ales in trecut centrul medical si acum sunt mai fericiti ca niciodata, fara fobiile si afectiunile care le dadeau atatea dureri de cap.

Daca si voi aveti nevoie de ajutorul celor de aici, ii puteti gasi la adresa: Str. Horea, Nr. 148A, Pianu de Jos 517536, la email: office@doctor-pri.ro sau la numarul de telefon: 0746 287 101. De asemenea, ii puteti gasi si pe Facebook sau Instagram.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro