Invata sa fii simplu

Atmosphere Residence – mai mult decat o casa

recomandare 1135
san-casa-sebes

Ca si multe alte domenii, si cel imobiliar de afla intr-o continua dezvoltare si schimbare si la noi in tara. An de an, marile orase si chiar si orase mai mici se extind, acaparand localitati invecinate sau pur si simplu prin construirea de noi cartiere si spatii de locuit si industriale. Ar fi gresit sa spunem ca la noi in tara exista orase care sa nu aiba cel putin un parc industrial sau orase complet industrializate. Cu toate acestea, comuniunea celor doua aduce si avantaje si dezavantaje.

san casa sebes apartament de calitate

Unul dintre orasele de la noi din tara care se afla in plina dezvoltarea este si Sebes. Aici cei de la San Casa au pus bazele complexului rezidential de apartamente Atmosphere Residence Sebes, un proiect de o anvergura foarte mare care le va oferi viitorilor locatari un spatiu de locuit si de petrecere a timpului liber modern si elegant. Este un lucru binecunoscut ca multi tineri vor ca dupa casatorie, sau chiar si inainte de asta, sa isi cumpere un apartament sau o casa pentru a fi pe cont propriu si uneori acest lucru se dovedeste a fi destul de problematic. Aspecte precum costurile, zona conditiile oferite sunt doar cateva din cele care influenteaza decizia finala a acestora.

Realizat la cele mai bune standarde de calitate si confort, complexul Atmosphere promite a-i face pe viitorii locatari sa se simte extrem de bine. Atat apartamentele de locuit cat si spatiile de recreere, un parc de nu mai putin de 10.000 mp, arata foarte bine. Clientii au de ales intre apartamente cu 2 sau 3 camere dar si apartamente timp Penthouse, care se afla la ultimul etaj si beneficiaza de teraza privata extinsa. Desigur ca acestea au un pret ceva mai mare dar va asigur ca merita toti banii. Nu numai ca ne ofera un spatiu de desfasurare mai mare dar este totodata si deschis si cu o priveliste foarte frumoasa asupra zonelor invecinate.

san casa sebes apartament terasa

Este important sa stiti ca o buna parte din zona in care se afla complexul Atmosphere este in plina dezvoltare si totodata se afla intr-o zona in care puteti avea acces la facilitati importante precum drumuri de acces principale, supermarket-uri sau institutii importante in apropiere.

Mutarea intr-un nou apartament este un pas important pentru oricine, cu siguranta. De aceea, cei de la San Casa vor ca aceasta tranzitie sa fie una cat mai placuta si rapida iar noii propietari ai unui apartament sa se obisnuiasca cat mai bine cu acesta si cu intreaga zona.

Din cadrul complexului Atmosphere nu lipsesc nici facilitatile necesare precum spatii comerciale, spatii de joaca pentru copii sau o gradinita. Cei de la San Casa au inteles ca nu este nevoie numai de niste simple spatii de locuit ci de ceva mai mult, fapt care nu poate fi decat pe placul celorlalti. Spatiile verzi extinse sunt cu siguranta pe placul meu.

san casa sebes apartament

Alegerea apartamentului dorit este cum nu se poate mai simpla. Avem la dispozitie, asa cum am precizat, apartamente cu 2 si 3 camere. Dar numarul de camere este un aspect pe care clientii il stiu deja atunci cand vin sa aleaga. Mai raman de ales zona in care sa se afle si etajul si tipul acestuia, facand aici referire la modul in care sunt compartimentate camerele. Ne sunt puse la dispozitie nu mai putin de 350 de apartamente dintre care putem alege.

Mai multe informatii puteti afla si de pe site-ul celor de la San Casa, www.atmosphere-residence.ro sau de pe pagina lor de Facebook, atat despre proiectul Atmosphere Residence cat si despre altele deja realizate sau proiecte viitoare.

Acestia pot fi gasiti la adresa: Str. Transilvania, nr. 2, Sebes, Alba, Romania

La email: office@atmosphere-residente.ro

Sau la numerele de telefon:

0751 061 359 – Similie Alexandra

0749 936 607 – Bradila Diana.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro