Invata sa fii simplu

Rulmenti de calitate pentru reparatii si imbunatatiri profesionale

recomandare 572
Rulment-6016-2RS-IMP-1

 Atat in cazul masinilor, fie ca vorbim despre automobile personale, utilaje de contructii sau agricole, diverse mijloace de transport terestre, maritime sau aeriene dar si a numeroaselor sisteme automatizate sau manuale pe care le putem gasi intr-o fabrica sau uzina, rulmentii reprezinta o parte importanta a acestora, asigurand o miscare corecta si continua a doua sau mai multe piese.

Rulmentul este, explicat pe scurt, un element mecanic, o piesa, care face legatura intre doua piese, una dintre acestea fixa iar alta in miscare sau abele in miscare, in functie de caz. Poate fi utilizat in acest scop sau pentru a oferi unei anumite piese mobile miscare in directie dorita. Astfel, in functie de piesele pe care dorim sa le legam, capacitatea de sarcina si multe alte aspecte tehnice, exista mai multe tipuri de rulmenti, de la cei cu bila, simpli, si pana la cei cu role, capabili sa reziste la sarcini mecanice foarte mari.

Inlocuirea unui rulment intr-un ansamblu nu pare a fi o sarcina atat de grea. Depinde insa si de ce ansamblu vorbim si de cat de solicitat va fi acel rulment. Ei bine, cu siguranta nu trebuie sa ne gandim ca daca este vorba despre ceva ce nu va fi folosit zilnic, nu este cazul sa il instalam asa cum trebuie. De aceea, fie ca este vorba despre inlocuirea unui rulment la o bicicleta sau la o masina, trebuie sa apelam la cineva care stie sa faca asta asa cum trebuie. Pana la urma, este in joc siguranta noastra dar si capacitate sistemului inlocuit de a functiona la capacitate maxima.

Nici alegerea unui rulment potrivit nu este usoara. De la un utilaj la altul si de la un sistem la altul, este nevoie de un anumit timp de rulment, care sa poata rezista la o anumita capacitate mecanica si poate atinge vitezele de rotatie dorite. In acest sens, este recomandat sa ii alegem dintr-un magazin specializat iar cu acest scop a fost infiintat si magazinul Rulmentika, care ofera doar articole de cea mai buna calitate, de la rulmenti si semeringuri pana la curele si lanturi.

Cu siguranta ca nu multi dintre utilizatorii unei anumite masini stiu ce tip de rulment ar avea nevoie pentru a inlocui unul uzat sau defect, mai ales daca este prima data cand trebuie sa faca asta. Insa o persoana cu experienta va sti iar in magazinul Rulmentika, gasirea piesei de care avem nevoie este foare usoara. Asta pentru ca fiecare articol este insotit atat de imaginea reprezentativa cat si de informatiile necesare, de la dimensiuni si tip pana la sarcinile de lucru si turatiile in diverse medii, aspecte importante pentru orice tip de rulment. Alegand un rulment cu o sarcina foarte mica pe o masina de mare tonaj va duce fara indoiala la ruperea acestuia. Asemeni, alegerea unuia cu o turatie prea mica va face ca sistemul la care va fi montat sa nu poata functiona la capacitatea dorita sau poate chiar deloc.

Datorita structurarii foarte bune a site-ului, putem gasi in doar cateva minute rulmentul de care avem nevoie. Daca avem nevoie de exemplu de un rulment auto, nu trebuie decat sa selectam sectiunea pentru Rulmenti, Rulmenti Auto si marca masinii pentru care il cautam. Foarte rapid am gasit un rulment potrivit pentru un autoturism marca Ford, o masina comuna la noi in tara dar si unul pentru utilaje agricole John Deere sau unul de tip industrial.

Ca si in cazul altor piese de schimb, pe piata putem gasi si rulmenti de proasta calitate, realizati din materiale sau aliaje care nu vor rezista la sarcinile pentru care sunt destinati, conducand la uzarea rapida a acestora sau chiar defectarea sistemului la care sunt aplicati. De aceea, este cel mai bine sa alegem produse de calitate, care desi pot avea un pret mai mare, ne ofera garantia calitatii si siguranta in utilizare pentru mult timp.

Infiintat in anul 2008, Rulmentika si-a diversificat in fiecare an gama de produse, oferindu-le clientilor calitate si preturi cat mai accesibile, lucru pe care si-l propune sa il faca si in viitor. Pentru mai multe informatii despre ei si despre produsele oferite, ii puteti gasi la urmatoarele adrese de contact:

SC TECHNOCOM-TRADING SRL

Telefon +4 0748 282 887
Telefon +4 0752 286 123
Email office@tehnocom-trading.ro
Email contact@rulmentika.ro

Str. Vasile Lupu nr. 142b, Iași, 700335, România

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro