Invata sa fii simplu

Date complete despre orice firma, cu RisCo

recomandare 153
risco

Inceperea unei noi afaceri este un pas important pentru oricine, indiferent de cat de mare se doreste a fi aceasta sau de domeniul pe care il acopera si de produsele si serviciile pe care le va oferi. De la un caz la altul, trebuie sa luam in considerare diverse aspecte astfel incat sa atragem un numar cat mai mare de clienti si in acelasi timp, sa le oferim cele mai bune produse si servicii, la preturi accesibile.

Chiar daca, asa cum am precizam la inceput, este vorba despre o firma abia deschisa sau despre una care opereaza deja de ceva timp, avem nevoie de informatii exacte despre piata pe care se doreste a se vinde si a se cumpara materii prima sau diverse servicii. Exista in acest sens o solutie rapida si precisa prin care putem afla informatii important despre o anumita firma de la care dorim sa cumparam sau spre care vrem sa vindem.

Este foarte important sa stim in fiecare an situatia financiara a firmelor cu care colaboram si cu care am vrea sa colaboram astfel incat sa ne putem da seama daca merita sa incheiem un parteneriat sau sa colaboram cu acestea. Putem astfel sa evitam anumite pierderi financiar, in mai multe directii.

Cu ajutorul platformei RisCo putem afla rapid si in timp real orice informatie despre o firma care prezinta interes pentru noi, de la generalitati pana la rapoarte bonitate sau planuri de afaceri. Sa luam de exemplu magazinul online Emag, numit Dante International SA,  cea mai mare paltforma de vanzari online din Romania. Orice persoana care detine o firma si vrea sa-si vanda produsele se poate alatura platformei. Cu ajutorul RisCo putem afla informatii despre magazin de la un an la altul, de la cifra de afaceri si pana la numarul de angajati.

Chiar si pe site-ul celor de la RisCo putem afla informatii utile, precum cifra de afaceri pe ultimii 10 ani, in tabel precum si sub forma de grafice si evolutia de la un an la altul. Iar cu ajutorul aplicatiei putem face mult mai multe. Selectand firmele dorite, putem urmari zilnic evolutia acestora si totodata putem primi notificari de fiecare data cand apar schimbari in anumite sectoare. Cu ajutorul acestor informatii putem realiza un plan de afaceri mai bun pentru firma noastra, putem preconiza mai bine cum va fi anul de afaceri viitor, daca va fi nevoie sa renuntam la anumiti partneri si sa cautam altii noi.

Asadar, avand informatii clare si rapide despre piata de vanzari si firmele importante din domeniul in care activam, ne putem pune la punct afacerea mult mai bine si ne putem pregati pentru fiecare nou an astfel incat sa nu avem parte de pierderi financiare prea mari, ne putem decide mai usor de unde, cand si cum sa cumparam, produse si servicii necesare dar si spre ce public sa ne orientam si ce preturi putem alege in functie de diversitate si calitatea pe care le oferim. Un abonament RisCo ne va ajuta fara indoiala sa ne dezvoltam firma, fie ea la inceput sau deja cu vechime pe piata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro