Invata sa fii simplu

Produsele de care ai nevoie pentru o locuinta moderna, fumoasa si sigura

Casa si gradina tutorial 1279
parchet lucios

Parchetul este unul dintre materialele preferate de catre multe persoane cand vine vorba de podea. Acestea arata mai bine, mai natural, ajuta mai eficient la incarzirea unei camere, mai ales daca avem incalzire prin pardoseara si se poate intretine foarte usor.

Pana de curand nici eu poate ca nu as fi fost de acord cu toate aceste aspecte enumerate, pana cand am descoperit magazinul online Parchetlucios.ro.

Multi ar spune ca un astfel de parchet lucios ar putea sau va avea multe defecte dupa ce va fi montat. Cea mai mare ingrijorare este cea privind faptul ca va fi foarte alunecos, insa nu este deloc asa deoarece este realizat bazat pe tehnologii moderne care ii ofera luciul dar nu il face alunecos. Un alt aspect pe care oamenii il iau in calcul este rezistenta la zgarieturi, care la produsele din acest magazin este absoluta, totul datorita tehnologiei ELESGO care a fost implementata in acestea. Aceasta consta in contruirea parchetului din mai multe straturi care au rolul de a-i oferi rezistenta la apa si diverse substante, la lovituri, socuri, zgarieturi, chiar si la foc.

Parchet Laminat SUPER LUCIOS – Proprietati si Beneficii

Cum este parchetul Super LUCIOS?Vedeti aici toate proprietatile si beneficiile marcii germane ELESGO® Superglanz!Vizitati ACUM: www.parchetlaminatsuperlucios.ro

Publicată de Parchet Laminat SUPER Lucios pe Miercuri, 13 decembrie 2017

In magazin sunt disponibile peste 46 de modele diferite de pachet laminat lucios care au formaturi diverse, culori diferite si pot imita multe modele de lemn. Numeroase modele sunt unice si arata foarte bine. In timp ce unele pot fi aplicate pentru a arata ca si un parchet clasic altele pot fi aplicate astfel incat sa ne ofere sensatia ca podeaua este cotinua ci nu realizata din mai multe placi. Curatarea este foarte usoara pentru toate modelele din magazin asa ca nu este nevoie sa va faceti griji daca ii veti lasa pe cei mici sa se joace pe el. Este rezistent la apa asa ca il puteti spala ori de cate ori este nevoie.

Pretul unui astfel de tip de parchet este intr-adevar ceva mai mare decat al parchetului normal insa beneficiile sale pot fi vazute in timp iar pentru cei care vor sa vada asta cu ochii lor este posibila cererea de mostre gratuite pe care sa le poata testa. De asemenea, si livrarea comenzilor poate dura ceva deoarece toate produsele sunt aduse din Germania. Alaturi de parchetul propriu-zis cei de la magazin ne pot oferi si coltare, plinte sau praguri, pe scurt accesorii necesare pentru un montaj complet, care au o calitate la fel de buna ca si parchetul. Este foarte usor sa iti modernizezi locuinta cu magazinul Parchetlucios.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro