Invata sa fii simplu

Materialele potrivite pentru locuinta ta

Casa si gradina Uncategorized 799
parchet laminat

Constructia sau chiar si modernizarea unei locuinte este un proiect de anvergura care necesita multa planificare si un buget pe masura. Iar pentru cele mai bune rezultate este nevoie de cele mai bune materiale, de la prima caramida pe care o punem la fundatie pana la ultimul cui pe care il batem in acoperis. Nu este neaparat nevoie sa utilizat chiar cele mai scumpe materiale de constructie si materii prime dar este recomandat sa le utilizam pe cele care ofera cele mai bune rezultate.

Fara indoiala ca in componenta unei case este utilizat si mult lemn in diverse forme, de la simple scaduri pana la parchet si alte produse de finisare. In acest sens, magazinul online OSBTEGO le ofera clientilor produse de calitate pentru constructii durabile si frumoase. Numele magazinului a fost ales dupa cele doua materiale, OSB si TEGO, care reprezinte doua modele de placi de lemn ce pot fi utilizate in multe tipuri de constructii, atat interioare cat si exterioare.

Insa in acest magazin online mai pot fi gasite si alte numeroase produse din lemn, precum parchetul, unul dintre preferatele mele. Acesta este materialul de baza pe care si eu l-am utilizat la majoritatea podelelor de la mine din casa atunci cand am inceput sa aduc anumite modificari. In magazinul OSBTEGO putem gasi mai multe tipuri de parchet, atat in ceea ce priveste tipul de lemn cat si dimensiunile sau culoarea. Daca ar fi sa am nevoie din nou de parchet as alege fara indoiala produsele de aici. Cel care a reusit sa-mi atraga cel mai mult atentia este parchetul Kaindl, mai exact modelul Kaindl Easy Touch, Nuc Noce Viva, care are o culoare pe placul meu, este rezistent si ofera un aspect modern incaperii. De asemenea, culoarea va rezista in timp, nu este alunecos si nici nu se va umfla atunci cand din greseala, as varsa lichide pe el, acestea curatandu-se foarte usor dupa cum am avut ocazia sa vad. Totodata, acesta are o luminozitate medie, ceea ce inseamna ca nu va reflecta lumina de la bec sau razele soarelui atat de mult incat sa ma afecteze.

Ca si acest tip de parchet, si restul produselor din magazinul OSBTEGO au acceasi calitate superioara si preturi avantajoase pentru clienti ceea ce inseamna ca orice proiect ati vrea sa demarati in locuinta, veti avea locul perfect de unde sa va aprovizionati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro