Invata sa fii simplu

Eficienta si siguranta oferite de cele mai buna ambalaje de protectie

tutorial 363

Atunci cand vine vorba despre ambalare, in scopul depozitarii sau al transportului precum si in alte scopuri, acset proces trebuie realizat utilizand metodele si solutiile potrivite. De la un produs la altul, dintre cele ce pot fi ambalate, trebuie oferita o atentie mai mica sau mai mare acestui proces, in functie de cat de important, casabil sau predispus la daune este.

Printre numeroasele solutii de ambalare utilizate in ziua de azi se numara si folia cu bule, o descoperire accidentala am putea spune dar care a revolutionat sistemele de ambalare in ceea ce priveste costurile, siguranta si usurinta de utilizare a acesteia, prezentand zero riscuri si ducand foarte multe avantaje. Numeroase tipuri de folie cu bule pot fi gasite in magazinul online al celor de la Best Business Office, bboffice.ro, in varianta de pungi, servetele sau role, fiecare dintre acestea destinate utilizarii in anumite sectoare de activitate si potrivite pentru anumite sarcini.

Cea mai mare protectie pe care o ofera folia cu bule este cea la socuri si lovituri, bulele de aer realizand un perete protector pentru produsele ambalate in aceasta. De asemenea, fiind material plastic, este si impermeabila, un aspect important in situatiile in care un pachet este predispus la umiditate. Asemeni folieri cu bule, ca si spatiu de ambalare se utilizeaza in cele mai multe cazuri cutiile din carton, si acestea fiind ieftine, usoare si destul de rezistente in multe situatii, mai putin la unele intemperii precum umiditate. Si, ca si folia, si carton realizat din mai multe straturi ofera o buna rezistenta la socuri asadar, impreuna, aceste doua solutii de ambalare si protectie ne ajuta sa pastram siguranta a orice.

Una dintre industriile in care pungile cu bule sunt utilizate este cea a telefoanelor inteligente, multe modele fiind livrate in acestea, inchise ermetic, protejate astfel de multi factori de risc. De altfel, aceste pungi, prin dimensiunile lor, nu pot fi utilizate decat in domenii in care este vorba despre produse, obiecte de mici dimensiuni, asemeni servetelelor din folie cu bule, care au in cele mai multe cazuri rol de separatoare, acolo unde de exemplu intr-o cutie sunt depozitate mai multe produse. Cum in trafic, atat terestru cat si maritim sau aerian exista turbulente, continutul unei cutii poate fi afectat daca nu sunt utilizate solutii de protectie eficiente. De aceea, utilizatea foliei si pe post de separator intre mai multe produse, obiecte, este o idee foarte buna.

Printre primele aplicatii ale foliei cu bule rola a fost cea de ambalare a componentelor pentru calculatoare si a unitatilor PC cu totul dupa care acest proces a fost preluat in diverse alte domenii, fiind utilizata in prezent in marea majoritate a acestora. O folie cu bule de calitate este atat de rezistenta inca si un om poate pasi pe aceasta iar bulele nu se vor sparge, sarcina fiind impartita in mod egal pe toata suprafata de contact cu folia.

 Folia cu bule are si numeroase utilizari casnice, tot pe post de ambalaje de protectie, pentru numeroase sarcini, in special in depozitarea a ceva anume, de la electronice si pana la elemente de papetarie, carti, corpuri de mobilier si asa mai departe. Desigur, comparativ cu folia simpla, va ocupa mai mult spatiu iar fata de cea stretch nu se va lipi asa bine de o suprafata insa poate fi liputa ulterior cu banda adeziva la capete. Insa prin faptul ca ofera o protectie mai mare decat acestea, este alegerea evidenta.

In magazinul bboffice.ro sunt oferite cele mai bune produse din categoria foliei cu bule, pentru toate cele trei tipuri mai sus mentionate. Multi producatori dar si multe persoane fizice precum si cei ce detin afaceri ce implica productia, ambalarea, depozitare si transportul apeleaza la acest magazin pentru a obtine produse de calitate la preturi bune.

Fiind usor de manevrat, ambalarea cu folie cu bule poate fi realizata si pe banda de lucru, utilizand aparare automate dar si manual, unde ambalarea de face de catre personal uman. Se poate opta atat pentru folie cu proprietati antistatice, in special in cazul pieselor si produselor electronice cat si fara acest atribut, unde este vorba despre piese sau produse simple, precum bauturi, ca un exemplu.

Cei de la Best Business Office pot fi gasiti si pe Facebook dar si la urmatoarele date de contact:

Adresa: Calea Alba Iulia nr. 16, Drâmbar, Alba

Telefon: +4 0358 401 056

Email: office@bboffice.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro