Invata sa fii simplu

Cum arata plicul cu pinul Google Adsense?

adsense bani bani on-line google adsense idee afacere pin plic tutorial 4594
  Salutare tuturor, revin cu inca o postare pe bog, una care sigur vă va oferi informatii utile sau va aduce aminte de experienta voastra cu Google Adsense.

  Sa incep cu inceputul…
 
  Era o zi de toamna…una nu prea insorita si m-am gandit sa imi fac si eu cont Adsense; toate frumoase pana am inceput efectiv… a durat cam o luna pana am primit e-mailul care imi confirma ca ce-i de la Google mi-au acceptat crearea contului. Intre timp au inceput sa apara si banii.. deja va suna interesant, nu?
 
 Ei bine nu e asa usor sa faci bani din asocierea cu Adsense, dar cu putin efort si mult noroc puteti sa strangeti bani frumoi, sunt o groaza de oameni care traiesc numai din asta.
  Sa revin… dupa ce am vazut eu ca apare o suma de bani acolo am incercat sa identific o metoda prin care sa ii retrag, aici vine adevarata asteptare. Pentru a va seta o metoda prin care puteti obtine banii de la Google trebuie sa va introduceti in cont o adresa valabila, pe care primiti un plic mai patratos cu un pin format din 6 numere de aici incolo nu a mai ramane nimic de facut, doar sa asteptati postarul.
 
 Prima oara cand am setat adresa am asteptat 2 luni de zile si nu a venit, da ai vazut bine 2 LUNI de zile, asa ca am pus alta adresa valabila si in aproximativ 40 de zile am primit in sfarsit acel afurisit de plic. Aveti dreptul la 3 incercari de trimitere a plicului.  Dacă ați solicitat numărul maxim de 3 coduri PIN și nu ați primit niciunul în decurs de 4 săptămâni de la ultima solicitare. 
 În acest caz, conectați-vă la cont și veți vedea o notificare în Pagina principală care vă va oferi mai multe instrucțiuni despre modul în care ne puteți trimite, printr-un formular de contact, un document oficial care să facă dovada adresei dvs.
 

 Codurile PIN se tipăresc pe plicuri PIN, care sunt cărţi poştale albe de 11,4 x 15,2 cm. Puteţi vedea mai jos imagini faţă,verso si din interior ale cărţii poştale cu codul PIN pe care o trimite Google editorilor prin poşta obişnuită.

  Iata cum arata:
 

  Asa arata fata plicului. Aici vei gasi adresa pe care ai completat-o.

 
In interior dati de pin. În momentul în care primiți codul PIN, introduceți-l în cont urmând instrucțiunile de pe plicul cu codul PIN.
 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro