Invata sa fii simplu

Cele mai bune job-uri pentru ingrijire varstnici in Germania

job recomandare 443

Abia cand ajungem la batranete ne dam seama cat de lipsiti de putere si de neajutorati suntem si ne gandim cat de bine este sa avem pe cineva care sa ne poata fi alaturi si sa ne ajute cu ce avem nevoie. Acesta este un viitor la care fiecare dintre noi ajunge intr-o buna zi. Din pacate pentru unele persoane in varsta, este ceva mai dificil, avand nevoie de serviciile unei firme specializate in acordarea de ajutor astei categorii de varsta.

Nu fiecare persoana imbatraneste la fel. Unii pot fi mereu puternici si nu sufera de nicio boala grava in timp ce altii devin destul de slabiti si nu mai pot desfasura anumite activitati. Dar, indiferent de caz, este bine sa exista cineva care sa-i poata fi alaturi unei persoane in varsta. Desigur, nu sunt multe cazuri in care o persoana in varsta sa nu mai aiba nicio ruda, fie ea in familie sau mai mai indepartata dar, chiar si in celalalt caz, nu este mereu garantat faptul ca membrii familiei sau rudele pot ramane in permanenta alaturi de acea persoana pentru a-i oferi asistenta de care are nevoie.

In scopul acordarii de ajutor persoanelor in varsta au fost infiintate de-a lungul anilor diverse firme care sa recruteze persoane dispuse sa urmeze o astfel de cariera. Printre acestea de afla si EPS, denumite abreviata de la Euro Personal Service, o companie care ofera locuri de munca persoanelor ce doresc sa aiba in grija un varstnic, in Germania.

Desi nu este un job de tip nou, acesta a devenit din ce in ce mai diversificat si mai bun calitativ in ultimii ani, angajatii avand parte de o pregatire avansata si moderna astfel incat fiecare client sa fie pe deplin multumit. Fiecare dintre noi ne dorim sa avem parte de o odihna bine meritata la batranete, dupa o viata in care ne-am concentrat cel mai mult pe munca si pe a ne construi un viitor cat mai bun pentru noi si pentru cei dragi. La asta se gandesc si cei de la EPS, fapt pentru care fac tot posibilul sa le ofere clientilor doar cele mai bune servicii.

Prin EPS o persoana poate alege atat ca ingrijitor pentru o persoana in varsta cat si sa ofere asistenta non-stop 24h, compania oferind pregatite specializata fiecarui angajat precum si o serie de servicii de calitate, precum salariu pe masura muncii depuse, asigurare sociala si de sanatate, cazare si masa gratuite, o gama diversificata de locuri de munca sau servicii non-stop. Pentru ca, asa cum clientii beneficiaza de tot ceea ce este mai bun, si angajatii la randul lor trebuie sa o faca.

Oferta companiei include servicii de ingrijire pentru varstnici in Germania atat la domiciliu cat si la spital, ambele realizate de persoane cu experienta necesara.

Nu este obligatoriu ca o persoana ce doreste sa devina angajat al EPS sa stie Limba Germana, compania oferind pregatire in acest scop. Reprezinta insa un beneficiu, usurand cu mult procesul de integrare si de dezvoltare a sarcinilor necesare.

Un aspect important al acestei companii este cooperare de succes cu autoritatile romane si cele germane, astfel ca angajatii care lucreaza in Germania au siguranta ca toate drepturile si libertatile le vor fi respectate si nu vor intampina asadar dificultati in a-si desfasura la capacitate maxima sarcinile pentru care s-au angajat.

Probabil ca unele persoane se gandesc ca un astfel de job este obositor si stresant. Asta insa depinde si de la un client la altul si de la un caz la altul, insa ingrijirea unei persoane in varsta nu inseamna neaparat ca asistentul va trebui sa petreaca o intrega zi in preajma clientului ci mai degraba sa ajute la indeplinirea sarcinilor necesare. Iar daca ajungem sa gasim placere in a putea ajuta pe altcineva, vom face totul cu cea mai mare placere.

EPS este alegerea multor persoane si familii in a oferi servicii de ingrijire a varstnicilor datorita flexibilitatii si a angajatilor cu pregatire de care dispune compania. Este de asemenea si o posibilitate de dezvoltare personala si profesionala pentru fiecare angajat in parte, de la dezvoltare abilitatilor de comunicare si interactionare cu alte persoane in limba germana si pana la intelegerea mai buna a unei situatii si luarea de decizii rapide si eficiente.

Punandu-si bazele in 2007, compania a pornit pe  premisa ca fiecare persoana are nevoie de cineva aproape si ca fiecare client merita tot ceea ce este mai bun. In acest sens, si angajatilor le sunt oferite cele mai buna servicii si conditii de lucru, realizand astfel un circuit benefic pentru toti. Este un principiu destul de simplu, care poate fi aplicat in multe domenii, prin care oferind ceva de calitate si in care oamenii pot avea incredere, se va primi inapoi ceva de aceeasi valoare.

Totodata, angajatii au posibilitatea si de a vizita o alta tara, locuri noi si de a cunoaste o noua cultura si noi stiluri de viata, reusind astfel sa-si imbogateasca cunostintele in diverse domenii de interes pentru acestia. Pe site-ul companiei gasim informatii ceva mai detaliate despre servicii precum si marturiile celor care au lucrat sau lucreaza inca aici si ne putem da astfel seama ca un astfel de loc de munca nu este deloc o alegere rea.

In ceea ce priveste datele de contact ale companiei, cei interesati ii pot gasi si pe pagina de Facebook si la numarul de telefon: 004 0725 288 991.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro