Invata sa fii simplu

12 Caracteristici care fac ca Samsung Galaxy S7/S7 Edge sa fie mai tare ca iPhone 6/6S

12 caracteristici care fac ca Samsung Galaxy S7 sa fie mai tare ca iPhone 6S S7 S7 Edge Samsung smartphone tehnologie telefon 785

Samsung, gigantul sud-coreean a anuntat duminică noua familie de dispozitive Galaxy S7 în cadrul unui eveniment extraordinar la MWC (Mobile World Congress) de la Barcelona. Fără nici o îndoială, Galaxy S7 este cel mai bun telefon al celor de la Samsung până in prezent, care nu numai că oferă câteva caracteristici uimitoare, dar ofera si un confort sporit. Telefonul Galaxy S7 impresionează prin caracteristicile și funcțiile sale, dintre care multe nu se găsesc pe iPhone.

1. Display AMOLED de înaltă rezoluție
Atât Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge arata ca versiunile rafinate ale predecesorilor lor. Când vine vorba de claritate a imaginii cei  2560 x 1440 pixeli ai ecranului  Super AMOLED de pe cele doua dispozitive pun în umbră iPhone 6s și iPhone 6s Plus

2. RAM dublu
În timp ce iPhone 6s are 2GB de memorie RAM, Galaxy S7 vine cu o impresionantă memorie de 4GB RAM. Cu toate acestea, va fi interesant de  vazut dacă acesta poate oferi o performanță mai bună decât predecesorul.

3. Rezistența la apă și praf
Galaxy S7 are certificare IP68 pentru a dovedi că este rezistent la apă și la praf, ceea ce înseamnă că se poate sta mai mult de un metru sub apă timp de aproximativ 30 de minute. Pe de altă parte, recentele iPhone sunt mult mai rezistente la daunele provocate de apă, dar acestea nu au aceeași certificarea ca Galaxy S7.

4. Mai mulți pixeli
Pixelii camerei sunt de așteptat să fie de 30% mai mari decât cei din iPhone 6s Plus. În comparație cu 1.22 microni pentru Apple, camera samsung are pixeli de 1.4 microni.

5. Tech Dual-pixel
Samsung a adus tehnologia dual-pixel a celor de la Canon pe gama Galaxy S7, ceea ce îi permite să folosească toti pixeli pentru a focaliza si capturara lumina simultan.

6. Suport MicroSDO
Caracteristică care este dorita de mulți este acum realitate. Galaxy S7 vine cu memorie extensibilă. Samsung a reintrodus slot de card microSD în Galaxy S7.

7. Diafragma camerei mai buna
Diafragma iPhone 6 este f / 2.2,  in schimb diafragma camerelor de pe noile flagshipuri Samsung  este f / 1.7, o diafragma care ar trebui să ajute Samsung sa produca imagini mai bune la lumină scăzută.

8. Auto-focus mai rapid
Galaxy S7 poate focaliza automat mult mai rapid decât  iPhone 6/6s, în special în condiții de iluminare scăzută. Acest lucru este foarte important atunci când se captureaza  rapid fotografiile.

9. Baterii mai mari
Galaxy S7 are o baterie 3,000mAh și S7 Edge are o baterie 3,600mAh. În comparație, iPhone 6s are o baterie 1,715mAh și iPhone 6s Plus are o baterie 2,750mAh.

10. Răcire cu apă
Comparativ cu S6, performanța procesorului este cu pana la 30% mai rapida și performanțele grafice 3D sunt cu pana la 64% mai rapide. Compania foloseste un nou mod de răcire pilot: răcirea cu apa asa cum se poate găsi pe desktop-uri și alte dispozitive mai avansate, care lipsește de pe iPhone.

11. Incărcare rapida (cu fir)
Galaxy S7 dispune de functia rapida de încărcare a bateriilor, care poate fi dezactivata și activata în funcție de preferințele utilizatorului. Cu încărcare rapidă, puteți obține aproximativ o baterie incarcata la un procent de 60% in circa 30 de minute de încărcare. Această caracteristică lipsește de pe iPhone 6s.

12. Incărcare rapida wireless
Bateria telefonului Galaxy S7 permite, de asemenea, să fie incarcata wireless. Această funcție nu este disponibilă pe iPhone 6S.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro