Invata sa fii simplu

Lansarea Samsung Galaxy S7/S7 Edge în România

Fratelli Galaxy S7 S7 S7 Edge Samsung smartphone 936
  Pe 3 martie 2017,  am avut placerea sa ajung la evenimentul dedicat lansarii celor mai noi dispozitive Samsung: S7, S7 Edge si ochelarii Gear VR . Evenimentul a avut loc in Bucuresti, in Club Fratelli, o locatie foarte incapatoare pentru toti invitatii. 

La intrare am fost întâmpinați de către numeroase corpuri de iluminat colorate în nuanța albastră specifică brandului Samsung, dar și de  o zonă interactivă pentru testarea tehnologiei VR.
sursa: mobilissimo.ro

Pentru început, pe scena amplasată la fața locului a urcat Joseph Kimpreședintele Samsung România, acesta având câteva vorbe de spus legate de noile terminale proaspăt lansate și în țara noastră. Ulterior, a venit rândul lui Cristian Cojocaru (Head of Mobile Division Samsung România), persoană ce ne-a explicat pe larg noile inovații aduse la bordul lui S7 și S7 Edge.
Galaxy S7, de 5,1 inci, și Galaxy S7 Edge, de 5,5 inci, sunt construite din sticlă 3D și metal
Marginile rotunjite îl fac și elegant, și ușor de folosit, iar afișarea informațiilor în format wide se poate face pe două coloane; se poate seta afișarea unei busole sau a unei rigle pe una dintre margini, de exemplu.
Ecranul se închide doar în buzunar sau dacă stă cu fața în jos; în rest, este activă funcția always on display. Viteza de încărcare a bateriei, atât prin cablu, cât și wireless, este mai mare; tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 2.0 promite o încărcare de la 0% la 60% în doar 30 de minute. Iar supraîncălzirea dispozitivelor este prevenită cu un sistem de răcire internă care asigură păstrarea unei temperaturi optime de funcționare.
Camera cu tehnologie Dual Pixel performează excelent inclusiv în condiții de lumină scăzută, o performanță neegalată de alt telefon la ora asta, cu o cameră principală, de 12, și una frontală, de 5 megapixeli. Este vorba nu doar de pixeli mai mulți, ci și de mai bună calitate, idee introdusă de HTC de la M7 încoace. Am făcut câteva fotografii comparative S6/S7, iar diferențele sunt clare. Sigur, avem noi opțiuni de editare a pozelor, în timp ce Motion Panorama permite realizarea de panorame cu elemente mobile.
Iata galeria foto :
S-a reintrodus slotul microSD, o decizie luată foarte probabil la dorința utilizatorilor de modele anterioare Samsung. El va permite un spațiu suplimentar de stocare de până la 200 GB, iar pe unele piețe va putea fi folosit pentru al doilea sim.

 

Dar cel mai important este, mai ales pentru neîndemânaticii care și-au înecat diverse device-uri de-a lungul timpului, faptul că Samsung Galaxy S7 și S7 Edge sunt waterproof. Rezistente și în apă, adică; un motiv suficient să dăm „like”, foarte curând, la poze subacvatice din locuri mai mult sau mai puțin exotice. Atenție: telefoanele rezistă 30 de minute în apă, la o adâncime de un metru.

 

Bun, sunt rezistente și la apă, și la praf, dar nu la amprente. Nu mi-a plăcut că spatele telefonului pare a fi spațiu special creat pentru urmele de degete.

 

Cât privește aplicațiile, Game Launcher, creat pentru pasionații de jocuri mobile, permite utilizatorilor să gestioneze consumul bateriei și să reducă numărul de notificări afișate. Ei își pot înregistra experiența de gaming sau se pot juca cu alți utilizatori printr-o funcție de împărțire a ecranului. Tehnologia Vulkan API permite jocuri cu cerințe grafice ridicate, conservând în același timp consumul bateriei.
Sunt incluse scannerul de amprente și un senzor de măsurare a pulsului.
Prețul pornește de la 700 de euro (3.100 – 3.200 lei) pentru cea mai simplă variantă (S7 și 32GB memorie).
La final cei de la Samsung a fost draguti si ne-a oferit cate un Fast Wireless Charger.

2 Comments

  1. Mi-ar fi placut sa fiu acolo! felicitari pentru articol! Poate organizati concursuri pe blog cu astfel de premii…

  2. Va multumesc, mi-ar place sa organizez astfel de concursuri dar momentan imi este imposibil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro