Invata sa fii simplu

Usi interior de calitate pentru o locuinta moderna

Casa si gradina util 1464

Cand vorbim despre modern ne putem referi la mai multe aspecte. Fie la ceva care sa arate „modern”, de ultima generatie, specific secolului 21, fie ceva care sa aiba dotari de ultima generatie, sa abunde de tehnologie, sa fie inteligent, asa cum sunt multe electronice si electrocasnice in ziua de azi dar si alte sensuri ale cuvantului.

In cazul usilor, fie ele de interior sau de exterior, putem imbina mai multe sensuri ale cuvantului „modern”. Spre exemplu, putem avea o usa cu un aspect clasic, din lemn, dar care totodata sa aiba incuietoare electrica precum si un anume sistem de securitate, comanda vocala sau diverse alte sisteme care pot fi incorporate in aceasta.

Pentru mine personal pare mult mai complicat sa ne contruim o locuinta cu un aspect clasic, unde sa folosim mult lemn, metal sau piatra dar pentru care vrem ca in acelasi timp sa avem dotari de ultima generatie, sa fie o locuinta inteligenta. Cu siguranta nu este imposibil dar este mult mai costisitor. Insa si rezultatele sunt asa cum ne-am astepta, spectaculoase, precum cei care prefera un astfel de design.

Pentru ca totul sa arate cat mai bine, trebuie ca fiecare camera sa fie amenajata corespunzator si pe langa asta, trebuie sa tinem cont si de multe alte aspecte, precum ferestre si usi care sa se potiveasca perfect decorului ales. In aceasta privinta, putem alege dintre sute de modele de usi de interior din magazinul online usi-bune.ro, toate de calitate superioara, realizate din cele mai bune materiale. Cei de aici pun accent in principal pe usile realizate din lem stratificat, care ofera mai multe avantaje decat cele din lemn masiv, au un cost mai scazut si totodata, sunt mai usor de intretinut.

In magazinul online avem la dispozitie foarte multe modele de usi, atat de exterior cat si de interior, precum si scari interioare sau usi furnituite. Insa putem alege si altceva, facut la comanda, daca avem nevoi de dimensiuni ce nu se gasesc printre modelele disponibile sau ne dorim un alt design sau o alta culoare. Cei de aici ne pun la dispozitie usi din lemn stratificat de tei sau de stejar si o paleta de culori foarte diversificata.

In cazul unui apartament, unde spatiul este fara indoiala cel mai restrans, cea mai buna alegere ramane o usa simpla, dintr-o bucata. Pentru cei care doresc ca aceasta sa lase cat mai multa lumina naturala sa patrunda in camera, mai ales daca lipsesc ferestrele, modelul M23 poate fi o alegere nemaipomenita.

Pe de alta parte, pentru cei care au o casa sau chiar si un apartament cu dimensiuni mai generoase, poate fi potrivita si o usa dubla sau mai tehnic spus, o usa cu 2 canaturi. In cazul acesteia, poate fi deschisa doar usa normala in timp ce partea cealalta poate fi tinuta fixa si deschisa la nevoi. Ca si in cazul usilor simple, putem alege una care sa lase mai multa lumina sa patrunda in camera, o algere buna fiind modelul M31.

Ambele modele mai sus precizate pot fi realizate dupa specificatiile clientului, de la dimensiuni, tipul de lemn si culoare pana la design si dotari, feronerie si alte aspcte.

Pentru a nu va ingrijora, va pot asigura ca lemnul stratificat nu rapeste nimic din calitatile si frumusetea lemnului masiv si, asa cum am spus deja, chiar ofera mai multe avantaje. Practic, este tot lemn doar ca este realizat din mai multe straturi, lipite intre ele, oferind astfel mai multa rezistenta si flexibilitate. In timp ce lemnul natural poate prezenta diverse dopuri sau imperfectiuni care in timp pot afecta aspectul dar si functionalitatea unei usi, lemnul stratificat este realizat prin indepartarea acestor defecte, fapt pentru care va avea o rezistenta mult mai mare in timp.

Exista multe aspecte pe care le putem discuta in acest sens insa cel mai bine este sa aflati tot ce trebuie sa stiti de la expertii  magazinului usi-bune.ro, pe care ii puteti gasi pe pagina de Facebook dar si la urmatoarele date de contact:

Sos.Colentina, nr.331A, sector 2, Bucuresti, Romania

Tel. 021 2411353

Tel. 0723 184995

Viorel Cozma

MAGAZIN VALEA CASCADELOR:

Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6

Expotop Construct, stand A3

Tel.0763 681190

Eugen Oprescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro