Invata sa fii simplu

Fara frica pe partie la scoala de schi Sureanu

recomandard recomandare util 782
scoala ski

Nici nu putem spune ca am fost la munte fara sa facem macar o vizita pe partie pe timp de iarna, cu schiurile, placa sau macar cu sania. Pana la urma, cam acesta este si scopul unei vacante la munte in toiul iernii, sa ne bucuram de zapada, de muntii si padurile acoperite in alb si de cateva ture pe partie.

Datorita faptului ca o mare parte din tara noastra este acoperita de munti, exista astfel si multe zone pe care se poate schia si in consecinta numeroase statiuni montane realizate in acest sens. Totodata, gasim si foarte multe scoli de schi, unde putem invata primii pasi in acest sport de iarna sau ne putem perfectiona abilitatile.

Fara indoiala ca cel mai bine invatam atunci cand suntem mici insa nu putem cu totii sa mergem la munte inca de la o varsta frageda, din diverse motive. Cu toate acestea, ca si in multe alte cazuri, nu este niciodata prea tarziu sa invatam. De aceea, toate scolile de schi au instructori atat pentru copii cat si pentru adulti.

Printre numeroasele astfel de scoli de schi, ii gasim si pe cei de la Sureanu Mountain Sport Center, care ofera atat cursuri pentru cei ce vor sa invete sa se dea cu schiurile sau cu placa cat si inchirieri de echipamente specifice acestor sporturi, in cadrul domeniului schiabil Sureanu. Avem la dispozitie tot ce am avea nevoie, de la schiuri si pana la sanii, putem alege atat un singur articol cat si pachete complete care de altfel vin cu un discount substantial.

Practicat cu echipamentul potrivit, schiatul este un sport destul de sigur si totodata o activitate benefica pentru organismul nostru. Este important ca pe vreme rece sa facem tot ce putem pentru a ne mentin corpul cat mai cald iar cateva ture pe  partie sunt numai bune in acest sens. De asemenea, nu este deloc greu sa invatam lucrurile de baza despre cum sa ne mentinem echilibrul si cum sa facem o oprire corecta, orele acordate fiecarei persoane in parte fiind de cele mai multe ori suficiente.

Pentru ca fiecare participant la cursurile organizate de scoala de schi Sureanu sa inteleaga cat mai bine ceea ce trebuie sa stie despre primii pasi sau despre cum sa-si perfectioneze tehnicile, intructorii si monitorii de schi au grupuri limitate de persoane astfel incat fiecare sa primeasca suficienta atentie in acest sens.

Pe pagina principala a site-ului lor putem afla toate informatiile generale despre Sureanu Mountain Sport Center, de la echipamentele disponibile pentru inchiriere si preturile acestora precum si costul unui curs de schi sau snowboard.

Fara indoiala ca, mai toate persoanele care incearca acest sport pentru prima data au frica de ceva anume, ca de exemplu sa cada sau sa nu se poata opri asa cum trebuie, insa nu este cazul sa ne facem griji in aceste privinte deoarece in cadrul cursurilor de la scoala de schi Sureanu vom invata sa schiem cat mai bine si sa scapam de orice frica am avea pe partie astfel incat a doua oara o vom putea face cu zambetul pe buze.

Datorita prognozei in timp real de pe site-ul lor, putem sti mereu ce vreme va fi si totodata ce conditii vor fi pe partie. Dar cel mai bine este sa cerem si sfaturile profesionistilor inainte de a intra pe partie astfel incat sa ne bucuram la maxim de ceva miscare si distractie.

Si mai multe informatii despre centrul de schi Sureanu putem afla direct de la ei, la urmatoarele date de contact:

Email: olteanandreivasile@gmail.com

Telefon: 0799189094

Sau pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro