Invata sa fii simplu

Momente de neuitat intr-un club de stand-up

Uncategorized 868

Desi nu mai este de mult un concept nou nici la noi in tara, stand-up-ul inca nu este cunoscut atat de multor persoane pe cat am crede. Cu toate acestea, numarul celor care practica asta precum si numarul spectacolelor de acest gen este in continua crestere. An de an apar noi oameni care mai de care mai priceputi si care reusesc sa capteze atentia unui numar foarte mare de pasionati de momente amuzante.

De la un artist la altul, modul in care se adreseaza publicului si in care explica anumite situatii difera. De asemenea, unii prefera sa faca turnee, nationale si chiar internationale, in diverse locatii si orase, in timp ce altii prefera sa-si prezinte numerele in acelasi loc. Acest lucru poate reprezenta un avantaj pentru cei care sunt in cautarea unui comedy club Bucuresti de calitate. Este vorba despre binecunoscutul Comics Club despre care sunt sigur ca multi dintre voi ati auzit, macar de pe site-urile de socializare sau de pe YouTube, unde au si un canal.

Acest club de stand-up comedy Bucuresti poate fi gasit foarte usor, pe site-ul lor avand la dispozitie o harta cu locatia sa. Pentru cei care sunt din capitala si cunosc orasul, adresa este Strada Nerva Traian, numarul 4. Tot pe site putem gasi si programul clubului precum si o lista cu diverse evenimente.

De la o persoana la alta difera si artistii preferati. Insa nu este niciodata rau sa incercam si ceva nou sau diferit. La Comics Club gasim foarte multi comedianti, atat cu experienta cat si amatori, pregatiti seara de seara sa ne faca sa radem si sa ne simtim bine. Totodata, in timp ce urmarim un numar de stand-up putem servi o bautura sau chiar o gustare, meniul complet fiind gasit tot pe site.

Pentru a putea participa la un eveniment este nevoie de rezervare, pe care o putem face online, telefonic sau prin SMS, in afara orelor de program. Putem alege intre o seara de stand-up Bucuresti cu un singur artisti sau cu mai multi, fiind de altfel organizate si diverse competitii intre acestia. Nu lipsesc nici invitatii speciali asa ca cine stie, poate ca evenimentul ales va deveni si mai interesant.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro