Invata sa fii simplu

Importanta unui personal bine instruit

securitate util 648
smartfox.ro protectia muncii

Protectia muncii este un aspect extrem de important pentru orice companie, in special pentru fabrici si uzine, unde pot aparea mereu diverse accidente sau urgente. Un proces de protectia muncii consta in mai multe etape si inglobeaza mai multe caracteristici.

Cursuri pentru protectia muncii sunt predate si in scoli, licee, facultati, astfel incat studentii sa stie deja cum sa se comporte la un viitor loc de munca. Desigur ca acest aspect se aplica in cazul oricarui business, pentru ca oriunde pot aparea accidente, ca de exemplu un incendiu, care poate porni de la un simplu scurtcircuit. In acest sens, in anul 2010 a fost infiintata compania de consultanta SmartFox, care ofera in ziua de azi pachete de servicii de management al securitatii muncii si situatiilor de urgenta.

De ce trebuie sa tii cont?

In procesul de stabilire a unei solutii cat mai bune pentru o anumita companie sunt urmati trei pasi importanti:

  • deplasarea la fata locului si stabilirea factorilor de risc, atat pentru angajati cat si pentru produse;
  • alegerea celei mai bune variante si implementarea acesteia pentru a se asigura combaterea factorilor de risc;
  • instruirea angajatilor si totodata a intregului personal pentru a se asigura o functionare cat mai buna a intregului „mecanism” de protectie in timpul muncii.

Pentru a se asigura o functionare cat mai buna a acestor factori sunt urmate toate normele legale in vigoare dar sunt luate si masuri optime pentru fiecare tip de companie in parte. Serviciile celor de la SmartFox acopera sectoare precum cel farmaceutic, magazine de retail, industria hoteliera sau distributie de produse pentru curatenie profesionala.

De la o companie la alta tipul de pericole care ar putea aparea difera, astfel este important ca toti angajatii sa stie cum sa reactioneze in fiecare caz, de aceea sunt foarte importante auditele si consultatiile oferite de catre profesionistii de la SmartFox care pana in momentul de fata au evaluat riscurile de la peste 500 de locuri de munca, asigurand astfel si o functionare neintrerupta a proceselor pe care le dezvolta acestea si facand din aceasta companie un lider in solutii pentru protectia muncii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro