Invata sa fii simplu

Gura lumii n-o astupa nimeni

util videoclip 893
Charm_Studio

Este in firea noastra, a oamenilor, sa aratam cu degetul spre ceea ce e diferit, spre ceea ce nu intelegem, spre ceea ce noi nu putem face sau avea. O facem ca si cum am licentiat dreptul magna cum laude. Criticam tot ce este in jurul nostru, incepand de la ce a facut vecina, cum s-a imbracat colega de birou, de unde are prietena bani pentru pantofii aceia de firma, si asa mai departe.

Ne grabim sa punem etichete, ca sa stim in fiecare secunda cu ce avem de-a face. O facem in functie de stereotipurile cu care am crescut, fara sa trecem si sa gandim dincolo de perdea.

Ne sperie noutatea, pentru ca ne place sa fim in siguranta, in propria zona de confort. Ne ascundem in spatele degetului cand apare ceva iesit din tiparele mentale clasice.
Pana la urma, cine stabileste care sunt standardele dupa care aruncam judecati de valoare?! Societatea in care traim?

A fi sau a nu fi model de videochat

A fi model videochat este, in opinia unora, injositor. Devin rusinosi si pudici cand aud cuvantul “videochat”, il considera un subiect tabu. Dar cine suntem noi sa decidem ce e bine si ce e rau? Cine suntem noi sa decidem ce trebuie sa faca ceilalti, pe cine sa iubeasca, ce meserie sa aiba, cu ce sa se imbrace?! Nu traim cu ceilalti, nu muncim pentru ceilalti, ceilalti nu muncesc pentru noi.

charmstudios

Asa ca, fa totul pentru tine, fara sa iti fie teama de parerile celor din jur. Nici pana in acest moment nu am reusit sa imi platesc vreo factura cu parerea lumii, nici sa plec in vreo excursie. Vrei sa fii model videochat? Atunci fii! Esti libera sa alegi drumul pe care vrei sa mergi. Intotdeauna vor exista tabere “pro” si “contra”, dar este drumul tau, nu uita asta.

Mergi cu fruntea sus, femeie, caci a sta in fata unei camere video nu te face de moravuri usoare.


Videochatul este o lume deschisa, etichetele nu isi au rostul. O minte deschisa va intelege ca videochatul este o meserie ca oricare alta, ca lucrurile nu se reduc la “alb” si “negru”. Sunt alte sute de culori si mii de nuante. Important este sa deschidem ochii, sa le vedem, sa dam dovada de toleranta fata de ceea ce nu acceptam si deschidere fata de ceea ce nu cunoastem. Studio videochat Charm Studios te incurajeaza sa iti urmezi visele!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro