Invata sa fii simplu

Fose septice  ecologoce Eco Vera

Casa si gradina recomandare 605

    Din pacate, traim o perioada cand putem vedea efectele nocive ale poluarii la tot pasul. Fie ca vorbim de aerul cu greu respirabil, de temperaturile anormale sau despre apa potabila pe care o gasim din ce in ce mai greu, poluarea ne afecteaza pe toti; animale, oameni sau plante. Din aceasta cauza oamenii cauta tot mai multe metode de a combate poluarea sau macar de a nu mai contribui la inrautatirea situatiei. Si sunt numeroase metode prin care putem ajuta la acest fenomen de la sortarea deseurilor, la folosirea produselor biodegradabile, sau chiar prin folosirea unor fose septice ecologice care sunt de un mare ajutor in toate gospodariile.

    O fosa septica este un rezervor etans, subteran, in care se colecteaza apele menajere produse in gospodarii, elimina materiile poluante concentrate în apele uzate și asigurǎ reținerea materiilor solide și a deșeurilor plutitoare, astfel te va ajuta si pe tine, va ajuta si mediul prin contribuirea la conbaterea poluarii si nu va fi niciun impediment din punc de vedere estetic pentru ca este subteran deci nu va fi vizibila in curte si nici nu va va ocupa spatiu in plus.

    Daca vreti cu adevarat sa ajutati mediul putei opta pentru instalarea de fose septice ecologioce de la Eco Vera; fosele septice ecologice sunt construite din polietilena de inalta densitate, reciclabil integral, astfel nu numai beneficiile unei fose septice sunt prietenoase cu mediu, dar si materialele din care acestea sunt confectionate sunt, de asemenea, ecologice.

    Pentru a putea fi cat mai la indemana clientilor si pentru a le usura acestora treaba, cei de la Eco Vera au un magazin online de unde inti poti alege ceea ce ai nevoie din numeroasele produse pe care acestia le pun la dispozitia clientilor care le viziteaza magazinul online.

    Sunt o multime de produse, cu diferite oferte si cu preturi avantajoase pe care le vei descoperi atunci cand le vizitezi magazinul celor de la Eco Vera. Unul dintre produsele multele produse de pe magazinul online este Fosa septica DEPURO.

 Acest tip de fose septice sunt construite integral dintr-un material reciclabil. Ele sunt făcute din bazin principal, un bazin de fermentare si bazin unde are loc digestia si scurgerea apei tratate. Print-un proces anaerob, prin intermediul bacteriilor Bacti + ce se formează in lipsa oxigenului, materiile poluante din apa menajera sunt fermentate si descompuse. Apele uzate intra in bazinul de fermentare din fosa septică, unde are loc descompunerea si separarea materiilor usoare si a celor sedimentabile. In urma acestui proces se formeaza un namol poluant care este depus ulterior, prin fanta de evacuare, in zona de sedimentare, de unde va fi vidanjat, dupa o perioada de timp. Apele tratate din fosa septica vor fi evacuate in drenuri, de unde vor fi preluate de vasele capilare ale solului care actioneaza ca un filtru biologic. Fosele septice Depuro sunt conform standardelor  europeane, fosele septice Depuro marcate CE sunt cele mai performante solutii pentru deversarea apei menajere.

    Un alt produs la fel de util pe care de asemenea il puteti gasi pe magazinul online a celor de la Eco Vera este un bioactivator de fose septice Bacti+ 1000g

Bioactivatorul de fose septice Bacti+ este destinat epurarii apelor uzate in fose septice, toalete exterioare, separatoare de grasimi, tevi, sifoane, canale si statii de epurare a apelor uzate. Acesta este produs biologic natural, nu prezinta niciun pericol atat pentru om, cat si pentru mediu. Nu contine microorganisme patogene si nici substante chimice, este neutru, non-toxic si non-coroziv. In plus, acesta nu modifica in niciun fel proprietatile suprafetelor care au fost curatate cu acesta. Produsul are o tehnologie naturala inofensiva, metoda acestuia de eliminare a rezidurilor organice este prin inmultirea, dupa activarea cu apa, a unor culturi bacteriale pe care acesta le contine, bacteriile consumand rezidurile. Astfel acesta este un produs avantajos prevenind acumularea de deseuri organice, eliminanad mirosurile neplacute pe cale naturala, reduce nevoia de curatare prin vidanjare, accelereaza descompunerea grasimilor si multe altele.

    Ca sa poata usura comunicarea cu clientii pe site-ul lor, cei de la Eco Vera pun la dispozitie mai multe feluri prin care pot fi contactati, astfel clientii pot lua legatura cu ei fie:

One Comment

  1. La magazinul online Eco Vera este si pompa de desfundare cu laser. Aceasta se utilizeaza pentru eliminarea materiilor solide si a namolului produs in fosa septica. Utilizand laserul se poate accesa locul defect si se evacueaza apa si materiile cu ajutorul unei pompe electrice. Acest echipament poate ajunge la inaltimi mari, pentru evacuare, astfel incat instalatia de epurare sa nu se inunde cu ape poluate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro