Invata sa fii simplu

Fii cel mai bun vanzator cu Marketplace.Negociat.ro

afacere recomandare 501
negociat.ro

Vanzarea si cumpararea de bunuri si servicii nu au fost niciodata mai usoare o data cu aparitia mediului online si posibilitatii de a comunica mult mai usor si mai clar cu alte persoane, de oriunde de pe glob. Iar in timp, aceste activitati de comert, denumite mai tehnic, e-commerce, s-au dezvoltat, ducand la aparitia platformelor online special create cu acest scop.

De la magazine online si pana la site-uri de vanzare-cumparare, in ziua de azi putem face comert foarte usor si cu costuri minime. Putem si atat vanzatori cat si cumparatori in acelasi timp, ne putem deschide propriul magazin online sau sa ne gasim produsele si serviciile dorite in doar cateva minute.

In momentul de fata, exista nenumarate platforme online unde putem face comert, unde putem cumpara dar si vinde, totul de pe acelasi cont de client. Atat la noi in tara cat si in afara, exista platforme extrem de mari, care opereaza si la nivel mondial, ocupandu-se chiar si de livrare si alte actiuni utile ale produselor comercializate pe site-ul lor.

De la un site la altul, avem la dispozitie diverse optiuni, de exemplu pentru informatiile pe care le oferim despre ce vrem sa vindem sau sa cumparam, date de contact, mijlocul de livrare al produselor, posibilitatile de plata precum si multe altele. Iar fiecare astfel de platforma este realizata astfel incat sa fie cat mai usor pentru utilizatori sa poata naviga in voie pe contul personal dar si prin categoriile disponibile.

Pentru cei care detin o afacere si au nevoie sa isi vanda produsele, rapid, simplu si la un pret cat mai bun, atat pentru ai cat si pentru potentialii cumparatori, exista platforma Negociat.ro. Asemeni altor astfel de platforme, aici, persoanele care detin o companie, un business, fie el mic, la inceput sa deja in curs de dezvoltare, isi pot vinde mult mai usor si mai rapid produsele. Spre deosebire de site-urile unde orice persoana poate vinde ceva, aici este vorba mai mult despre cei care detin un business, aceasta fiind una dintre conditiile care trebuie indeplinite pentru a ne putea inregistra pe platforma.

In momentul de fata, si platforma in sine este in curs de dezvoltare, avand un mare succes inca de la inceput, asa ca de la un an la altul aceasta creste in ceea e priveste numarul de vanzatori care o folosesc precum si de produse comercializate prin aceasta. De aceea, este nevoie de un mediu care sa satisfaca dorintele tuturor celor care il folosesc si totodata, si clientii finali sa fie multumiti.

Exista, in mare, 5 pasi sau mai bine spus, etape pe care un utilizator al platformei ii poate urma si in urma carora produsele sale pot fi vandute, de la inscrierea in platforma Negociat.ro si pana la incasarea banilor in contul propriu. Atat cei care detin un magazin online cat si cei care detin un magazin offline dar si importatorii care isi pot comercializa produsele la noi in tara pot utiliza platforma pentru a-si vinde mai simplu si mai rapid produsele si totodata, pentru a atrage in viitor un numar si mai mare de clienti.

Este posibil ca in cazul celor care au un magazin offline si nu au folosit pana acum unul online sa creada ca asta este ceva dificil insa nu este deloc cazul. Chiar si pe site-ul platformei, avem la indemana cateva instructiuni care sa ne asigure un succes cat mai mare in vanzarea produselor noastre, ca de exemplu utilizarea a imaginilor clare a produselor, specificatii cat mai clare si utile, care ajuta si in SEO, posibilitatea ca produsele noastre sa apara printre primele rezultate ale cautarilor unui client precum si multe alte sfaturi utile pentru o vanzare online. Totodata, putem clasifica produsele dupa categorii, astfel incat, clientilor sa le fie si mai usor sa gaseasca ceea ce au nevoie.

Totul este gandit astfel incat sa un ia prea mult timp nimanui, nici vanzatorilor si nici clientilor. De aceea, produsele pot fi incarcate individual sau prin feed, de exemplu daca avem un document in care produsele noastre sunt listate si clasificate. Acest aspect ne ajuta sa economisim mult mai mult timp.

Exista asadar numeroase aspecte pentru care Negociat.ro este cea mai buna platforma de vanzare online a produselor de catre cei care vor sa faca asta cat mai rapid si mai eficient, cu un succes garantat. Exista desigur persoane care pot avea indoieli si este posibil sa exista si aspecte negative insa pana acum, toti cei care au apelat la aceasta varianta au fost foarte multumiti de optiunile puse la dispozitie iar cu ajutorul platformei, afecerile lor au reusit sa aiba numai de castigat.

negociat.ro

Alegand o astfel de platforma, un vanzator pare ajunge la un numar cat mai mare de client si astfel vanzarile si in cele din urma, profitul, vor creste substantial iar magazinul se poate dezvolta si mai mult, acesta fiind pana la urma unul dintre scopurile oricarui business, de a se dezvolta si de a avea un numar cat mai mare de clienti. Desigur, pentru asta este nevoie si de oferirea unor servicii de o calitate cat mai buna iar in aceasta privinta, cei care aleg Negociat.ro sunt mai avantajati. Tot ceea ce ramane este ca si vanzatori sa le puna la dispozitie clientilor produse de calitate.

Totodata, clientii nu vor primi niciodata informatii eronate referitoare la produsele din marketplace, asta pentru ca toate informatiile necesare sunt actualizate automat de la schimbarea acestora de catre un vanzator. In acelasi timp, un vanzator va primi notificari prin email de fiecare data cand un produs este vandut.

Pentru primele 12 luni de la inscrierea in marketplace, comisionul oricarui vendor este de 10%, o suma destul de mica, mai ales pentru cei care nu detin un magazin online si astfel nu trebuie sa se mai ocupe si de intretinerea acestuia si plata perioadica a unui host si a altor aspecte necesare.

Si mai multe informatii despre aceasta platforma puteti obtine de pe pagina de Facebook dar si contactand-ui pe reprezentatii site-ului, telefonic sau prin email.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro