Invata sa fii simplu

Echipamente de protectie de calitate la Ronsal

recomandare 926
ronsalprotect

Protectia muncii este un aspect important in orice business, chiar si in cele in care nu este implicata multa munca fizica. Faptul ca angajatii sunt protejati si lucreaza in conditii de siguranta este suficient pentru a asigura o eficienta cat mai buna.

Avang o gama larga de produse, firma Ronsal Protect le pune la dispozitie clientilor cele mai bune articole si echipamente de protectie, din punct de vedere calitativ dar si a costurilor. Operand sub deviza „minimizam costuri & protejam oamenii priceputi”, cei de aici au reusit in toti anii de activitate sa-si multumeasca clientii, atat persoane fizice cat si firme si mari companii nationale si internationale.

Indiferent de tipul de business pentru care se doresc echipamente de protectie, la Ronsal se gasesc de toate, ofertele speciale fiind si ele speciale. De la reduceri si pana la alte produse oferite cadou la achizitii care ating sau depasesc anumite valori.             

Unele dintre cele mai importante echipamente de protectie sunt cele necesare pentru cei care lucreaza in constructii, atat la sol cat si la inaltime, pe schele sau operand anumite masini. Exista mereu posibilitatea ca ceva sa nu fie la locul lui sau noi sa muncitorii sa nu fie mereu atenti. Stim cu totii ca, din nefericire, nerespectarea normelor de protectie este una dintre cauzele principale ale accidentelor la munca, printre acestea echipamentele necorespunzatoare.

In cazul anumitor firme sunt alese produse de o calitate mai slaba, pentru a minimiza costurile. Dar aceasta este o greseala foarte mare. Mai devreme sau mai tarziu se vor intampla accidente, iar atunci pedepsele vor fi mult mai aspre, atat financiare cat si din alte puncte de vedere. Si chiar daca nu se ajunge aici, un muncitor care este ranit si nu mai poate lucra pentru o perioada aduce de la sine o productie mai scazuta, ceea ce este de asemenea un lucru nedorit.

Pentru sectorul de constructii in magazinul Ronsal avem la dispozitie o categorie dedicata echipamentelor de protectie pentru lucrul la inaltime. Aici gasim atat salopete sau incaltati dar mai ales sisteme de prindere, centuri si casti de protectie. Avand la dispozitie astfel de echipamente de calitate, muncitorii se pot misca mai usor si isi pot desfasura activitatile mai rapid. Acestea vor rezista mult timp, cablurile si curelele nu se vor incurca sau prinde.

An de an, in marile petropole ale lumii cat si in alte tari apar constructii din ce in ce mai indraznete, atat in ceea ce priveste inaltimea cat si designul acestora. Exista asadar spatii in care macaralele nu pot ajunge fiind nevoie doar de personal uman care sa poata lucra. Doar avand la indemana mijloacele potrivite ne putem asigura ca totul va decurge fara probleme. Si la noi in tara exista numeroase constructii moderne, pentru care a fost nevoie de arhitecti si constructori cu experienta.

Unul dintre cele mai bune produse din categoria pentru lucru la inaltime de la Ronsal este Centura Complexa Basic 2, foarte rezistenta si cu un pret foarte bun.

Basic 2

Este foarte important sa stiti ca produsele din categoria inbracaminte de lucru din magazin au certificare de la autoritatile care se ocupa de siguranta la locul de munca. Astfel, tot ceea ce gasim aici respecta standardele in vigoare.

In cadrul magazinului avem parte de doua oferte foarte tentante care se refera la achizitia de produse de minim 400 de lei si 4000 de lei. La acestea, clientii primesc cadou si alte articole, personalizare gratuita, transport gratuit si alte beneficii.

Sediul Ronsal poate fi gasit la adresa: Sat Cuparu, nr. 127, com. Dragodana, jud. Dambovita. Totodata, acestia pot fi contactati si la numarul de telefon 0723811041 dar si la adresa de e-mail contact@ronsalprotect.ro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro