Invata sa fii simplu

Cotea Razvan este in masura sa iti realizeze cel mai impresionant album foto de nunta

afacere blog 618

Daca deja ai stabilit data nuntii, te felicit! Inseamna ca ti-ai gasit jumatatea si vreti sa va uniti destinele! Nuntile mi se par cele mai frumoase evenimente, pentru ca se petrece cat se poate si invitatii, alaturi de miri, trec prin diferite stari si emotii pozitive, care ii ajuta sa creeze amintiri placute, pe care si le vor aminti toata viata. Nu ai cum sa uiti astfel de momente, cel putin din punctul meu de vedere. Intotdeauna mi-a placut sa merg la nunti si nu am ratat nicio invitatie pana acum. Pur si simplu imi place sa impart bucuria mirilor, sa le fiu alaturi, sa ii felicit, sa fac poze cu ei si asa mai departe. Asadar, daca esti in cautarea unui fotograf de nunta profesionist, pot sa iti fac si eu o recomandare: este vorba despre Cotea Razvan, fotograf nunta Brasov.

Pe Razvan nu l-am cunoscut, decat la nunta unei prietene. Dar m-a impresionat modul in care lucra si asa am ajuns sa aflu despre el mai multe. Pot spune ca este un tanar foarte pasionat de meseria pe care si-a ales-o si chiar se pricepe in ce face. Nu credeam ca un singur om poate face fata la o nunta intreaga, dar se pare ca Razvan Cotea reuseste sa faca acest lucru cu brio. Stie cum sa surprinda fiecare moment in parte si sa surprinda emotiile de pe chipul oamenilor. Si trebuie sa stiti ca nu este lucru usor sa surprinzi emotiile, daca nu stii cum anume sa faci asta sau din ce cadru sunt avantajati oamenii. Sunt multe detalii legate de aceasta meserie de fotograf, pe care Cotea Razvan a reusit sa le descifreze si sa le puna in aplicare. El este omul care m-a facut sa inteleg cu adevarat faptul ca nu este usor sa fii fotograf.

Ce presupune sa fii fotograf? Fotograful este acea persoana care se ocupa de executarea fotografiilor, incepand cu fixarea imaginilor (sau fotografiatul) pe pelicula sau, mai nou, inregistrarea lor intr-o camera digitala si terminand cu expunerea lor pe un suport solid din hartie sau pe un DVD. Este o meserie aparuta odata cu aparitia fotografiei. Un fotograf profesionist este mai degraba cel ce face fotografii pentru o sesiune si cu o taxa de cumparare a imaginii, prin salariu sau prin afisarea, revanzarea sau utilizarea acestor fotografii. Acesta poate fi un angajat, de exemplu, la un ziar sau poate contracta pentru a acoperi un anumit eveniment planificat, cum ar fi nunta sau absolvirea, sau pentru a ilustra o publicitate. Fotoreporterii sunt profesionistii care, prin activitatea lor, aduc la vedere aspecte din diferite evenimente din lumea incojuratoare. Cei mai multi fac parte din a doua categorie, fiind astfel proprii lor sefi, cum s-ar spune.

Iar fotograful de nunta este o persoana specializata pe aceasta nisa si este diferit de celelalte tipuri de fotografi datorita experientei sale in acest domeniu. De cele mai multe ori, mirii nu cunosc datinile si obiceiurile nuntilor iar fotograful are rolul de a-i “indruma” pe acestia pe tot parcursul evenimentului. Surprinzator sau nu, Cotea Razvan se pricepe si la aceste lucruri! Tocmai de aceea, sedintele foto realizate de el decurg natural si te mai si distrezi la ele, pe deasupra. Iar pentru mine, asta mi se pare foarte important. Ca sa iesi bine in poze, trebuie mai intai sa te destinzi, ca sa poti sa te distrezi la ele. Fotograful poate face si el diferenta: daca este o persoana crispate, deloc sociabila si distant, nu ai cum sa colaborezi cu el. In schimb, o atitudine prietenoasa poate ajuta ambele parti, ca sa spun asa. Deci, suna bine sau nu? Eu cred ca da!

Daca vreti sa apelati la serviciile lui Cotea Razvan, atunci trebuie sa luati legatura directa cu el. Puteti face asta cu ajutorul formularului online, disponibil pe site-ul sau. Si puteti sa ii comunicati si ce va doriti de la o sedinta foto sau daca aveti vreo alta viziune in ceea ce le priveste. Razvan este un o deschis si stie sa se adapteze la nevoile si cerintele clientilor. Puteti sa va convingeti personal de acest lucru, apeland la serviciile sale. Daca aveti nunta programata, atunci grabiti-va sa il contactati pe Razvan din timp. Va spun ca agenda unui fotograf cu experienta este mai mult incarcata, deci aveti grija ca va faceti si voi loc pe acolo. Rezervati-va serviciile unui fotograf de nunta cu cel putin 6 luni inainte de marele eveniment, ca sa fiti siguri ca acesta va fi liber in data aleasa de voi. In acest fel, aveti garantia ca acesta poate participa la evenimentul vostru si va va delecta cu cele mai amuzante si distractive sedinte foto. Cotea Razvan este fotograful modern ideal, care tine pasul cu tehnologia si furnizeaza cele mai profesionale fotografii de nunta, legate intr-un album rezistent, realizat din materiale de calitate superioara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro