Invata sa fii simplu

Contact Moneystudio reprezinta o informatie utila

Uncategorized 689

Agenda este unul dintre mai utile obiecte pe care le poseda un om, fiindca in ea notam informatii importante, cum ar fi:

1. Datele de aniversare ale celor dragi. Acestea sunt informatii pe care nu trebuie sa le uitam sau sa le confundam intre ele, orice ar fi!

2. Intalnirile importante de afaceri, sarcinile de serviciu pe care le avem de indeplinit.

3. Contacte importante, cum ar fi https://www.money-studio.ro/contact-moneystudio. Tot in agenda scriem adresele celor dragi si adresele cabinetelor si firmelor de prestari servicii de care avem nevoie.

In mod ciudat, omenii pastreaza datele unui medic bun, cat timp se afla sub ingrijirea lui, apoi le scot din baza de date. Daca mai tarziu boala recidiveaza sau cineva cunoscut are nevoie de medicul acela , informatia a fost deja distrusa.

4. Numarul de telefon al soferului de taxi amabil, care totdeuna ti-a luat cel mai ieftin, te-a ajutat sa asezi bagajele in protbagaj si te-a facut sa te simti minunat in timpul cursei.

Un sofer de taxi care nu injura, nu asculta manele, nu fumeaza cu tine in masina si nu da drumul la maximum la muzica si nici nu deschide toate geamurile merita toata pretuire din lume. Multi soferi se poarta de parca masina ar fi a lor si ar lucra pe cont propriu.

In ceea ce ma priveste umplu trei-patru agende pe an, fiindca muncesc foarte mult si imi notez multe lucruri importante. Mai nou, am prins gustul calatoriilor si al cazarii la hoteluri de patru-cinci stele si imi place sa imi notez datele acestora de contact, fiindca nadajduiesc sa ma intorc la cele care m-au primit regeste.

Mi se intampla adesea ca paginile agendei sa fie lipite si sa cred ca pot rupe una de la mijloc, fara ca informatiile mele sa aiba de suferit, dar constat ca pe lang foaia rupta de mine sa notez ceva la repezeala, mai zboara 2-3 pline de informatii utile. Daca observ la timp, este bine, fiindca le rescriu. Este mai rau, daca nu vad numarul de telefon sau adresa importanta si ele ajung la cosul de gunoi.

De-a lungul vietii acumulam atat de multe informatii si in minte, dar si pe agendele noastre, incat trebuie sa le triem, sa nu ne trezim acoperiti de numere de telefoane, de adrese si de lucurile importante pe care le avem de facut.

Cel mai mult ma doare cand trebuie sa sterg din agenda numarul de telefon al vreunui om bun, care a plecat dincolo de hotarele acestei lumi. Din pacate, am trecut si prin experienta aceasta!

Prietenii mei spun adesea ca nu isi noteaza niciodata datele de contact ale unor firme sau magazine pe care le gasesc pe internet, dar nu este deloc corect sa procedeze asa. Nici eu nu imi notam, pana cand a trebuit sa ii comand mamei un buchet de flori de la o florarie de lux, care livra produse la domiciliu, fiindca eu nu puteam pleca de acasa in perioada aceea.

Am avut noroc ca am notat numarul de telefon al firmei, fiindca nu aveam semnal in casa si trebuia sa ies pe un deal sa pot vorbi.

Alesesem pentru mama un catelus din flori si nu ma puteam decide la altceva, dar cand sa intru pe site, am constatat ca nu mai am acces la internet.

Ce as fi facut, daca nu avem numarul de telefon scris pe o bucata de hartie? Asa, m-am dus departe de mama, sa nu fiu auzita si i-am comandat aranjamentul din flori, de care s-a bucurat aproape o luna.

Agendele sunt cele mai utile obiecte, fiindca in ele se poate stoca o cantitate uriasa de informatii. Referitor la informatiile din minte, ma gandesc si astazi la ce imi folosesc multe dintre formulele invatate in timpul scolii pentru nota, calculele fara sfarsit pe care le faceam la teze?

Da, aflu in fiecare zi cat de utile sunt tabla inmultirii si impartirii si adunarile elementare, sa citesc corect si mai ales sa proceses o informatie.
Textele in slava veche sunt oare utile viitorului profesor de limba si literatura romana? Dar cele din greaca veche? Parca aud glasul mustrator al celor care considera ca trebuie sa inveti docil tot ce esti obligat: “Din moment ce sunt in programa, toate cunostintele sunt importante, iar notiunile trebuie asimilate!”

Multe dintre cursurile din studentie sunt “de umplutura”, dar studentii bursieri le parcurg fara sa obiecteze. Unii au nevoie de bani sa isi termine studiile. Intrebarea este cat la suta din informatiile inmagazinate in facultate folosesc in viitoarea profesie si mai ales, cate se intiparesc in minte pentru totdeauna?

In prezent, suntem nevoiti sa facem fata asaltului informatic si multe dintre informatiile de care suntem “atacati” sunt false. Cine ne invata cum sa facem diferenta dintre o informative alarmista si una care doreste sa ne fereasca de calamitati, de intamplari neprevazute, care ne fac mult rau?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro