Invata sa fii simplu

Chestionare-anre.ro – platforma unde poti invata rapid si usor pentru examenul de autorizare ANRE

ANRE recomandare 2747
Chestionare autorizare electricieni ANRE

Chestionare autorizare electricieni ANRE disponibile

Gradul I

Poti executarea lucrari sub coordonarea sau supravegherea electricienilor autorizaţi cu gradele IIB, IIIB, IVB a instalaţiilor electrice.
INCEPE TEST Gradul 1

Gradul II A&B

Poti executa (A) sau proiecta (B) instalații electrice cu orice putere instalată tehnic realizabilă și la o tensiune nominală mai mică de 1 kV;
INCEPE TEST Gradul II A&B

Gradul III A&B

Poti executa (A) sau proiecta (B) instalații electrice cu orice putere instalată tehnic realizabilă și la o tensiune nominală maximă de 20 kV.
INCEPE TEST Gradul III A&B

Gradul IV A&B

Poti executa (A) sau proiecta (B) instalații electrice cu orice putere instalată tehnic realizabilă  și la orice tensiune nominală standardizată.
INCEPE TEST Gradul IV A&B

Mediu invatare – teste electricieni ANRE pe categorii

Ti-am pregatit un mediu de invatare care iti ofera oportunitatea sa aprofundezi imediat cunostintele necesare pentru promovarea examenului pe care o sa il susti pentru Autorizarea de Electricieni ANRE. Intrebarile sunt cele oficiale postate pe site-ul ANRE. La fiecare grad ai teste a cate 30 de intrebari, din care trebuie sa raspunzi corect la cel putin 24 de intrebari. La fiecare intrebare dupa ce raspunzi, iti va aparea daca raspunsul tau este corect si daca nu, va fi afisat raspunusl corect. Iti uram spor la invatat!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro