Invata sa fii simplu

Cazare în Sebeș la Hotelul Leul De Aur

recomandare turist 414
hotelul-leul-de-aur-camera

 Indiferent de timpul pe care îl avem la dispoziție sau de anotimpul în care ne-am afla, planificarea unei vacanțe nu e ușoară. Fie că ne decidem să ne petrecem vacanța într-un mediu rural sau să vizităm orașe noi, să vizităm o altă țară sau să explorăm locuri nemaivăzute din România, sunt numeroase lucruri de făcut și de văzut, numeroase locații în care ne-am putem caza ceea ce ne face decizia din ce în ce mai dificilă.

Unul dintre aceste locuri este Sebeșul, un oraș frumos cu multe atracții turistice, atât naturale cât și clădiri istorice, precum Râpa Roșie, Turnul Croitorilor, Casa Memorială Lucian Blaga și multe altele. Iar pentru cazare putem opta pentru Hotelul Leul De Aur, care se află chiar în oraș și reprezintă el însuși o atracție turistică deoarece este cel mai vechi hotel din Sebeș fiind construit în anul 1417. Hotelul este astăzi renovat în totalitate, păstrând, însă, stilul caracteristic care i-a adus popularitate în rândul turiștilor modernizându-l, însă, pentru a putea asigura confortul necesar clienților

 La hotelul Leul De Aur găsim oferte vaste și accesibile de cazare în Sebeș Ofertele sunt variate și construite pentru a mulțumi dorințele fiecărui client, astfel cei de la Hotelul Leul De Aur au introdus inclusiv ofertă pentru weekend pentru clienții care au un timp de vacanță limitat. Hotelul Leul de Aur oferă clienților săi cazare în cele 21 camere de trei stele, dar și în cele 27 camere de patru stele, atât single matrimoniale cât și duble. Camerele sunt dotate cu aer condiționat, conexiune la internet, birou de lucru asigurându-se   de confortul tuturor clienților, nu numai a celor care au nevoie de cazare in timpul vacanței, dar si a clienților care au nevoie de cazare din alte motive. De altfel, clienții nu trebuie să se îngrijoreze în privința bagajelor. Datorita dotărilor din camerele si băile hotelului, clienții au nevoie doar de haine pentru a se asigura de o vacanță plăcută, de restul se va ocupa personalul hotelului.

Personalul hotelului este bine instruit și pregătit pentru a face din cazarea oricărui client o experiență memorabilă.

Hotelul pune la dispoziția clienților o sală de conferințe dotată cu aparatură necesară pentru susținerea unei categorii vaste de evenimente cum ar fi conferințe de presă, seminarii, recepții, ședințe executive, training-uri și multe altele.

În timpul șederii, turiștii cazați la Hotelul Leul De Aur se pot bucura de diversitatea meniului restaurantului sau a cramei, unde varietatea mare de gusturi a clienților a făcut ca, din nou, trecutul să se îmbine cu actualul in crearea meniului restaurantului; de asemenea se pot bucura de Galeriile Leul De Aur care pun la dispoziție o varietate de facilități de styling și înfrumusețare pentru relaxarea clienților si pentru a îi ajuta pe aceștia să scape de stresul cotidian.

Exista chiar si o pagina de Facebook care ii poate ajuta pe posibilii clienți sa li se răspundă la unele nelămuriri sau pentru clienții care au fost deja cazați la hotel și vor sa împărtășească din experiența avuta în timpul șederii lor, în acest mod ajutându-i pe cei de la Hotelul Leul De Aur să îți îmbunătățească următoarea ședere la hotel.

 Cei de la Hotelul Leul De Aur sunt perfect conștienți că satisfația clienților este complet necesară și că un client nesatisfăcut de condițiile hotelului pe care îl conduc nu este un client dornic să se întoarcă, de aceea ei încearcă să reducă numărul acestora la minim prin condițiile oferite.

Pentru orice persoana care călătorește mult nu este un secret că, in unele locații, nu vor avea parte de cele mai bune condiții sau ca promisiunile făcute pe diferite site-uri de booking nu sunt ținute în totalitate, însă la hotelul Leul De Aur se pune mult preț pe satisfacția nevoilor clienților, astfel personalul hotelului este deosebit de atent când vine vorba de curățenia camerelor sau a băilor, calitatea mâncării, dar și a condițiilor în care este menținut hotelul. Această atenție la detalii a adus hotelului popularitate si aprecierea clienților care au fost cazați aici.

Hotelul este situat chiar în orașul Sebeș deci turiștilor le va fi mult mai ușor, indiferent de anotimpul in care aceștia sunt cazați la hotel, să ajungă la atracțiile turistice care au făcut orașul celebru de-a lungul vremii precum:  Cetatea Căpâlna, Biserica Evanghelica, Casa Binder, Casa Zapolya, Turnul Studentului și multe altele, dar și de atracțiile din jurul orașului Sebeș cum ar fi Alba Iulia, Domeniul Schiabil Șureanu (pentru cei care iubesc practicarea sporturilor de iarnă).

De altfel, hotelul Leul De Aur este situat la 50 de kilometri de Aeroportul Internațional – Sibiu deci sosirea dintr-un loc îndepărtat la această locație deosebită nu este deloc dificilă.

Pe lângă pagina de Facebook, mai sunt și alte date de contact ale hotelului:

ADRESA: 515800 Sebeș, Str. Lucian Blaga nr 8, Județul Alba
RECEPȚIE
Fix: 0258 734 500, 0358 401 510
Mobil: 0771 136 525
Fax: 0358 401 511
Email: reservations@leuldeaur.com, office@leuldeaur.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro