Invata sa fii simplu

Cabine containere, cladirile versatile care se pliaza pe nevoile tale

recomandare 850

Nevoia de imobile este mare, dar ma instristez de cate ori vad cladiri uriase dezafectate. S-a facut atat risipa de munca si de materiale in fabrica de geamuri din apropierea orasului meu, iar acum se darama putin cate putin. Ca o ironie a destinului, pana si geamurile uriase sunt sparte, desi in trecut era unul dintre cei mai importanti furnizori de sticla si de geamuri din tara. Sa zicem ca la timpul potrivit si-a scos banii, dar ce facem cu gheretele inestetice care erau plantate la portile intreprinderilor, la trecerile de cale ferata si care in acest moment agreseaza privirea?

Multe dintre acestea raman si ele goale, mai rau de-atat devin veritabile focare de microbi, rezervoare de serpi si de sobolani. In sezonul in care urca oile la munte si pastorii au nevoie de cladiri, fiindca multe dintre cabanele construite la altitudini mari sunt daramate de vantul puternic din timpul iernii. Oamenii inoveaza si improvizeaza, asa ca nu mica mi-a fost mirarea sa vad o casuta din chirpici trasa de un tractor pe drumul transhumantei.

Casa fusese facuta din sat, asezata pe talpi si se incerca translatarea ei. Pentru asta o armata de oamenii era pregatita sa intervina, dar la prima frana brusca, tot pamantul dintre lati a inceput sa curga, iar din ceea ce se dorea stana pentru pastori nu a ramas decat scheletul lemnos. Se naruise in cateva minute atata munca si atatia bani, dar mai ales timp. Oamenii priveau cu tristete dezastrul, cand am simtit nevoia sa intervin, sa le indulcesc amarul:

-Comandati cabine containere sau acele locuinte prefabricate versatile pe care le puteti transforma in orice. Cu putina imaginatie si pricepere, ciobanii vor avea pe munte o locuinta confortabila de care se se bucure in clipele de odihna. Dupa atata alergatura, merita sa stea la caldura, in paturi confortabile si sa fie siguri ca lupii si ursii nu pot intra la ei. Realizate din materiale usoare, pe structuri metalice, aceste constructii prefabricate au toate instalatiile necesare, astfel incat sa fie functionale din ziua in care sunt livrate la adresa indicata.

Acolo, in varful muntelui, departe de lumea dezlantuita, oamenii nu stiau ca pot comanda case care sa fie descarcate din masina, racordate la energie electrica si la canalizare si gata constructia de care aveau nevoie! Nu trebuia sa o aduca din sat si sa se trezeasca la jumatatea drumului cu casa in care au pus atata suflet si au muncit atat de mult daramata. In plus, nici transportul containerului nu cadea in raspunderea lor.

Fiindca imi sunt dragi pastorii pentru munca grea pe care o depun si pentru sufletul lor cel bun si am fost martora la surparea cladirii ce le fusese daramata, m-a implicat direct influentandu-l pe stapanul oilor sa comande: cabina container pentru inchegarea branzei, pastrarea acesteia si pregatirea hranei pentru ciobani, o casa container in care sa stea ciobanii si o cabina cu dus si grupuri sanitare.

Destul ca acesti oameni sunt condamnati la izolare sociala cea mai mare parte din an, cel putin sa se poata ingriji in pustietatea in care isi desfasoara activitatea. Chiar daca nu este electricitate in varful muntelui, se poate aduce un generator si pentru apa calda se poate recurge la energia verde. Containerele le vedem aproape peste tot si este mai bine ca iau locul constructiilor imobile care necesita autorizatie si cand nu mai sunt de folos ocupa locul degeaba.

Ele pot indeplini urmatoarele roluri: -cabine de paza. Dotate cu tot ceea ce ii este necesar unui paznic, ele au rolul de a asigura protectie persoanei care ramane si pe timpul noptii sa pazeasca bunurile intrerpinderii sau ale firmei. In cabina sa, paznicul poate avea un telefon fix, care sa ii permita sa sune la urgente, cand situatia o impune, dosarul intrarilor si iesirilor, plus obiecte personale care il ajuta in desfasurarea actiunii. -cabine pentru birouri. Birouri micute de 1-2 persoane, tip receptie sau registratura, amplasate tot la intrarea institutiilor sau a firmelor.

Cabine-containere.ro vine in intampinarea antreprenorilor si managerilor care au nevoie urgenta de contructii mici, in care functionarii sa isi desfasoare activitatea, iar cand sediul firmei se muta, sa fie mutate si ele fara probleme. Indiferent pentru ce aveti nevoie de constructii intime, dar dotate cu tot confortul, comandati-le de pe site-ul furnizorului prezentat mai sus si vor fi livrate la adresa indicata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro