Invata sa fii simplu

Sisteme de ambalare profesionala de la KangooPack

afacere recomandare 1459
solutii ambalare

Ambalarea este un proces utilizat in mai toate domeniile de activitate, in toate business-urile in care sunt create diverse consumabile, precum industria alimentara, farmaceutica, de bauturi alcoolice si nealcolice, electronice si electrocasnice si multe altele. Prin ambalarea eficienta a acestora este asigurat un transport sigur si ajungerea acestora in stare perfecta la destinatie.

Ambalarea se poate referi la mai multe aspecte, de la ambalarea unui singur produs pana la un intreg bax sau un palet. In cele mai multe cazuri avem de-a face cu mai multi pasi de ambalare, ca de exemplu in cazul paletilor cu sticle de apa plata sau minerala pe care ii vedem deseori in supermarketuri. Pe fiecare palet avem mai multe randuri de sticle separate de obicei de un carton iar tot paletul este infoliat. Acelasi lucru este valabil si in cazul alimentelor, o infoliere eficienta asigurand o etanseitate buna a intregului lot cat si protectia impotriva anumitor factori in timpul transportului si depozitarii.

Infolierea poate fi realizata atat manual cat si automat, cea de-a doua varianta fiind mult mai eficienta si mai rapida acolo unde este un volum mare de munca. Asemanator este si cazul cutiilor care sunt lipite cu banda adeziva si a altor sisteme de ambalare. Magazinul KangooPack le pune la dispozitie clientilor solutii moderne si eficiente de ambalare pentru orice timp de business care includ atat echipamente si aparate cat si consumabile pentru impachetare precum benzi adezive, folii, pungi, ambalaje de protectie sau accesorii pentru acestea.

Este scopul si pana la urma si dorinta fiecarei mici afaceri de a se dezvolta si de a avea cati mai multi clienti iar satisfacerea tuturor nevoilor poate fi realizata numai atunci cand toti clientii primesc la timp si in cele mai bune conditii produsele de care au nevoie. Astfel, automatizarea unei linii de ambalare cu aparate si echipamanente oferite de KangooPack se va dovedi a fi o solutie extrem de utila.

In functie de tipul afacerii pentru care se doreste imbunatatirea sistemelor de ambalare sunt alese cele mai potrivite aparate, echipamente si consumabile. In unele cazuri cele automate sunt bune in timp ce in alte cazuri este nevoie de aparate semi-automate, interventia angajatilor fiind uneori necesara.

Un sistem modern si eficient de ambalare poate aduce si sigur va aduce unei afaceri mai multe avantaje:

  • Rapiditate in ambalare si astfel un volum mai mare intr-un timp mai scurt
  • Precizie mai buna decat cea umana
  • Costuri mai scazute, fiind usor de intretinut
  • Angajatii inlocuiti cu aceste aparate automate pot fi repartizati in alte locuri pentru a putea mentine un anumit nivel de productie

Cei de la KangooPack fac parte din grupul Cora Trade Center, avand peste 13 ani de experienta in domeniul de ambalare a produselor, 350 de clienti si peste 600 de proiecte derulate cu succes si o echipa de 25 de specialisti pregatiti sa gaseasca cele mai bune solutii de automatizare a proceselor de ambalare pentru o companie. Desi multe aparate si utillaje sunt standard acestea pot fi personalizate dupa nevoile si cerintele fiecarui client, pentru a oferi rezultatele dorite. Astfel, fiecare proiect in parte, din cele peste 600, a adus echipei diverse provocari, mai mari sau mai mici.

Cea mai des utilizata metoda de infoliere pe care am observat-o este cea verticala, de jur-imprejurul paletului sau a cutiei in care sunt amplasate produsele. In ceea ce priveste utilizarea benzii de legare, aceasta se foloseste mai mult manual si este aplicata diferit de la un caz la altul. Pe de alta parte, consumabilele cu rol de protectie, precum folia cu bule, sunt utilizate in interior.

Eu personal nu va pot spune extrem de multe despre toate procedurile si posibilitatile de ambalare insa cei de la KangooPack pot si veti gasi la urmatoarele adrese pentru mai multe informatii:

Strada Garii Nr.48, Alba Iulia, 510194, jud. Alba, Romania

La numarul de telefon: 0258 817 842

Sau la e-mail: office@kangoopack.ro

Precum si pe retelele sociale:

https://www.facebook.com/KangooPack-1646970235425350/
https://www.youtube.com/channel/UCj9IGcuD0WmTEXCVxWCFPOQ
https://www.linkedin.com/company/kangoopack/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro