Invata sa fii simplu

Ca o firma de securitate

util 638
certificat iso

Intre doua prietene bune au loc multe discutii referitoare la ceea ce simt, la ceea ce li se intampla. Cand amica parca ar lucra pentru o firma de securitate si nu spune mai departe secretele auzite de la tine, ai curaj sa ii impartasesti cele mai nebunesti lucruri. E uimitor sa ai pe cineva atat de aproape, incat sa te accepte cu toate pacatele tale si caruia sa ai curajul sa ii marturisesti tot ce iti trece prin minte! Ei, nu iti convine sa stie toata lumea ca te-ai indragostit de colegul cu 10 ani mai tanar, dar foarte elegant si dragut si povara te arde.

Simti nevoia sa discuti cu cineva de cate ori el iti zambeste, vorbeste cu tine si iti ia apararea. Ai nevoie sa ii pronunti numele si doresti sa afli mai multe despre el. Prietena ta-securist te asculta, te intelege si iti da un sfat, daca i-l ceri. Oricum o stii aproape. In orice moment ti-ar lua povara de pe suflet, daca ar putea. Sunt confidente care ar putea sa strice reputatia cuiva, sa il faca de ras in public sau sa ii strice relatia cu anumiti oameni. -Sunt suparata din cauza baiatului meu si ma simt pe jumatate vinovata, se confeseaza cineva.

Era tanar, era necopt, iar eu am avut incredere in cumnata mea, ramasa vaduva de curand si l-am lasat la ea in gazda. Unde mi-o fi fost capul de am lasat un baiat tanar cu o femeie tanara singuri in acelasi apartament? Sunt impreuna de 5 ani si o ajuta sa isi creasca si copiii. Probabil nu va avea familie niciodata. Am pacatuit in fata lui Dumnezeu. Poate ca asta imi este pedeapsa. Stii ce am facut? Eram logodita cu un baiat si fiindca il iubeam mai mult pe fratele lui, l-am lasat balta si am fugit cu el in lume.

Din cauza mea nici acum nu isi vorbesc. Toate acestea sunt povesti de viata, pe care protagonistul nu doreste sa le faca publice. Ar fi educativ de stiut, dar unii rosesc de cate ori este vorba de ei… Fiecare dintre noi, chiar omul care este pe punctul de a atinge cerul perfectiunii cu degetele, are ceva in trecutul sau prezentul sau de care se rusineaza. In privinta erorilor, infractiunilor ne situam pe acelasi plan, fiindca suntem oameni. La fel stau lucrurile intre partenerii de afaceri. Si intre ei sunt secrete de spus si de pastrat cu sfintenie si in prezent au capacitatea de a-si demonstra capacitatea de securizare a datelor. Daca vrei sa fii managerul firmei in care toti clientii si toti colaboratorii au incredere, cere oferta obtinere certificare iso 27001 rapida iar unitatea pe care o conduci va fi confundata cu o firma de securitate! In cadrul unor parteneriate se fac planuri comune de vanzari sau planuri individuale de care nu trebuie sa afle toata lumea, mai ales concurenta. Ai grija cum manageriezi aceste secrete, fiindca scurgerea de informatii vitale poate conduce la pierderea capitalului de incredere si declinul concretizat in scaderea cifrei vanzarilor, pierderea parteneriatelor si colaboratorilor.

Dupa cum nu esti interesata sa pastrezi prietenia persoanei care te-a tradat, spui:”Pas!” si firmei care iti aduce pierderi astronomice, fiiindca nu securizeaza datele pe care i le-ai furnizat. Certificatul Iso prezentat mai sus le demonstreaza tuturor ca esti demn sa iti furnizeze date, fiindca stii sa le gestionezi si sa le securizezi perfect. De ce ii deranjeaza pe oameni ca persoane straine sa le afle numerele de telefon sau adresele? Fiindca se pot face farse urate care genereaza neplaceri in familie.

Mai sunt si tentatiile de frauda prin intermediul telefonului. Cate metode de inselatorie nu s-au inventat! Un avocat bun, care castiga in detrimentul unei peroase agresive se va simti amenintat sa stie ca perdantul se afla in posesia adresei sale sau a numarului sau de telefon. E timpul certificarilor prompte si ieftine, care pana la data de 14 iunie, 2019 pot fi obtinute la jumatate de pret! Dovedeste-le tuturor ca totdeauna confidentialitatea sta in centru activitatilor pe care le prestezi, ca ai in vedere cresterea calitatii vietii tuturor oamenilor cu care interactionezi ca manager si ca iti pasa de mediul in care traiesti! Fa pasul decisiv pentru firma ta si nu vei regreta. Increderea si calitatea vor reveni catre tine de la partenerii tai inzecit.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro