Invata sa fii simplu

BikeXcs, un magazin biciclete Bucuresti de incredere

util 1068
BikeXcs

Mersul pe bicicleta este intotdeauna o activitate placuta, mai ales in zilele insorite de vara. Insa, chiar si acum cu sosirea anotimpului rece, nu ar trebui sa ne descurajam si sa bagam bicicleta in garaj. Avand in vedere ca pe site-ul magazinului Bikexcs.ro gasim o multime de accesorii, este o idee foarte buna sa investim in cauciucuri noi de iarna.

Fiind un magazin biciclete foarte cunoscut, Bikexcs.ro se bucucra de popularitate in randul ciclistilor din Bucuresti, dar si din alte orase. Desi sunt mai multe magazine biciclete Bucuresti, Bikexcs.ro este prezent in 2 showroom-uri diferite in capitala. Un magazin la adresa Baba Novac 11a, iar un alt magazin il gasim la adresa Nicolae G. Caramfil 34. 

Bikexcs.ro este cotat ca fiind un magazin biciclete Bucuresti de incredere, cu cele mai mici preturi de pe piata si cu personal specializat si foarte prietenos.

Ce ofera magazinul? 

Magazinul are mai multe tipuri de biciclete care se pot plia exact pe tipul de teren folosit sau in functie de varsta celui care pedaleaza.

Pe site-ul si in magazinele BikeXcs gasim:

– Biciclete pentru copii;

– Biciclete trecking;

– Biciclete MTB;

– Biciclete de oras;

– Biciclete sosea;

– Biciclete pliabile;

– Biciclete cyclocross;

– Biciclete electrice. 

Transportul in oras ar trebui sa se limiteze mai mult la ciclism, deoarece este un mijloc mult mai sanatos pentru mediul inconjurator, dar si un transport foarte ieftin. Nu te costa nimic sa pedalezi, iar politia nu iti va cere niciodata carnetul sau asigurarea la bicicleta. Bikexcs.ro incurajeaza pe toata lumea sa incerce macar o data pe luna sa mearga la serviciu timp de o saptamana cu bicicleta. Nu numai ca vor ajunge mai rapid, insa diferenta se va vedea si la silueta. Un corp antrenat va arata intotdeana mai placut si armonios. Bikexcs.ro este alegerea mea pentru biciclete de calitate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro