Invata sa fii simplu

Bateriile auto de care ai nevoie, la Neobat

baterie istoric masina recomandare 805

Inca de la aparitia primelor modele de masini pe scara larga si pana la modelele existente in prezent, atat cele clasice cat si cele hibrid si electrice, constructorii au incercat sa le imbunatateasca cat mai mult, atat pe partea mecanica cat si electrica. Astfel, masinile din prezent au motoare mai puternice si mai fiabile precum si instalatii electrice mai performante.

Fiecare piesa din componenta unei masini este la fel de importanta. Fara una dintre acestea un intreg ansamblu poate fi nefunctional si astfel masina nu poate functiona in parametri normali sau chiar deloc. Exista de asemenea si piese esentiale, fara de care masina chiar nu ar putea functiona, precum bateria. Aceasta are un rol bine stabilit si extrem de important atat in functionarea masinii cat si in pornirea acesteia.

Ca toate celelalte componente, bateria trebuie ingrijita intr-un mod corespunzator si schimbata la timp pentru a evita situatii neplacute. Trebuie totusi sa stim ce model sa alegem, in functie de modelul de masina dar si de configuratia acestuia. Spun asta pentru ca, desi multe persoane au masinile exact asa cum vin din fabrica sau doar cu mici schimbari, alte persoane aleg sa le modifice, dupa bunul plac dar si in functie de anumite necesitati astfel incat si consumul de energie poate fi mai mare in final.

Masinile moderne au calculatoare de bord si senzori in mai toate zonele, fapt care ne permite sa aflam informatii exacte, in timp real, despre starea masinii. Astfel, si schimbarea unei piese precum si integrarea acesteia in ansamblu, pentru o functionare corecta, este mai usoara. Putem asadar sa stim, si in cazul bateriei, daca aceasta functioneaza in parametri normali.

Avand o durata de viata limitata, bateria auto trebuie schimbata atunci cand aceasta durata ajunge la limita sau cand ne dam seama ca nu mai ofera randamentul dorit. Schimbul acesteia poate fi realizat destul de usor, si de catre noi insinte. Insa, cu riscul de a ma repeta, cel mai indicat este sa apelam la cineva care sa poata face asta intr-un mod cat mai profesional. Iar in aceasta privinta, putem apela la cei de la Neobat, care ne pun la dispozitie diverse modele de baterii auto pentru orice marca de autoturism dar si baterii pentru camioane, pentru motociclete sau alte modele de acumulatori, specifici pentru alte sarcini.

Clientilor le sunt puse la dispozitie o serie de beneficii pentru care este indicat sa apeleze la serviciile si produsele Neobat si in pricipiu, la cineva cu experienta in schimbarea bateriei. Iar in acest sens, in magazinul lor online avem la dispozitie baterii auto de la cei mai buni producatori din domeniu, la preturi accesibile.

Avand o tensiune maxima de 12V bateriile difera totusi prin alte aspecte, precum amperajul, alaturi de alti parametri esentiali in functie de care trebuie sa alegem un model potivit pentru masina noastra. De aceea, cei ce aleg produsele Neobat au parte de livrare in maxim 60 de minute in Cluj, Bucuresti si Ilfov precum si de montaj pe loc, realizat de personal cu experienta si cu echipamente profesionale. Identificand in mod corect modelul de baterie potrivit pentru o masina ii va oferi acesteia o eficienta si mai mare si totodata, bateria va avea o durata de viata cat mai mare. Totodata, datorita faptului ca Neobat este autorizat RAR pentru montajul de baterii auto, stim ca aici facem o alegere potrivita.

De la o marca la alta si de la un model la altul, bateria poate fi amplasata in alta locatie iar accesul poate fi ceva mai dificil. De aceea, este nevoie de cineva cu experienta, care sa poate face asta rapid si eficient. Din fericire, toate modelele au bateriile amplasate astfel incat sa poate fi inlocuinte din partea de sus, doar prin ridicarea capotei si nu necesita ridicarea masinii pe elevator.

Avand la dispozitie si echipamentele necesare, precum testere electronice si testere cu ajutorul carora bateria poate fi inregistrata in calculatorul masinii, angajatii Neobat sunt prompti si eficienti la randul lor. Astfel, nu vom avea neplaceri precum aparitia martorului de baterie in bord sau a altor probleme ce pot aparea.

Fiecarui client care alege sa consulte echipa Neobat cu privire la alegerea modelului corect de baterie ii sunt oferite cele mai bune solutii atat cat si calitate cat si ca pret. Este posibil totusi, in anumite cazuri, ca un client sa fie nevoi sa aleaga ceva de buna calitate dar mai scump sau invers. O baterie de calitate mai slaba nu neaparat ca nu va fi eficienta dar poate avea o durata de viata mai mica, asta in functie si de frecventa cu care este utilizata masina.

Magazinele fizice Neobat pot fi gasite in 3 locatii diferite in Bucuresti si in una in Cluj. In Cluj ii puteti gasi la adresa: Cluj-Napoca, Str Lacul Ro?u nr.5, bl.B2, sc.1 Parter, Jud Cluj.

De asemenea, puteti consulta si urmatoarele adrese de contact:

E-mail: office@neobat.ro

Telefon: 0374 651 140.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro