Invata sa fii simplu

Anvelopele de iarna potrivite pentru masina ta

ajutor cauciucuri iarna istoric masina tutorial 663
anvelopa iarna masina

Desi autoturismele au evoluat mult in ultimii zece ani, probabilitatea de accidente datorate conditiilor meteo nefavorabile a ramas cam acceasi si asta in multe cazuri datorita nerespectarii normelor de circulatie de catre soferi.

In ceea ce priveste o masina mai sigura pe orice tip de teren, foarte importante sunt anvelopele pe care le utilizam. Astfel, am putea spune ca exista doua tipuri distincte de anvelope si anume de vara si de iarna iar pe langa acestea si tipuri ce pot fi utilizate pe tot parcursul anului precum all-season sau MS (sau M+S). Fiecare dintre acestea are diferite beneficii si functii si sunt potrivite pentru anumite modele de masini.

In primul rand, diferenta dintre aceste anvelope este durata de viata. In cazul anvelopelor pentru un singur sezon, acestea au o durata de viata mai mare pentru ca nu le utilizam decat intr-o anumita perioada in timp ce anvelopele all-season, care sunt utilizate pe tot parcursul anului se vor uza mult mai rapid.

Despre pret nu am putea spune ca difera prea mult pentru ca, luand in calcul si costurile cu montarea si demonatrea lor, care in cazul celor sezoniere este mai deasa, ajungem la un cost final egal indiferent de tipul de anvelope utilizat.

Foarte importanta este si calitatea anvelopelor. Aceasta poate sa difere de la un magazin la altul si in principal de la un producator la altul. Daca sunteti tipul de sofer care nu se uita neaparat la bani cat la beneficiile aduse de produsele pe care le cumpara, puteti alege fara griji modelele de anvelope de iarna de pe site-ul AnveloStar accesand acest link: https://www.anvelostar.ro/anvelope/sezon-iarna. Calitatea acestora este garantata iar preturile sunt foarte accesibile.

Este asadar important sa fim pregatiti cat mai bine pentru ca nu putem sti niciodata cat de lunga si de aspra va fi o iarna si exista astfel posibilitatea de a ramane blocati in nameti sau chiar mai rau, sa fim implicati in accidente. De asemenea, exista si alte tipuri de accidente care se pot intampla pe langa cele datorate nemetilor si ghetii, precum dezumflarea unei anvelope sau explozia, cauzata din diverse motive de la rularea prea indelungata pana la craparea de la frigul intens.

Iata astfel ca este important sa nu alegem cele mai ieftine anvelope pe care le gasim intr-un magazin, fie el online sau fizic, deoarece cauciucul de slaba calitate va crapa de la frig iar anvelopa se va uza mult mai repede. Este in schimb o idee buna sa urmarim ofertele speciale la anvelope de iarna din magazinul AnveloStar care sunt updatate zi de zi.

Potrivit informatiilor oferite de expertii AnveloStar, exista anumite criterii dupa care ne putem alege un set de anvelope de calitate precum si beneficiile pe care le ofera acestea. Astfel, o anvelopa de iarna este realizata, dupa cum deja am precizat, astfel incat sa reziste la temperaturi scazute, are striatii mai mari si mai dese care sa ii ofere o mai buna aderenta pe zapada sau gheata dar si capacitatea de a frana mai eficient si de a lua viraje fara riscul de a patina si de a pierde controlul volanului.

Magazinul ne ofera o mare varietate de produse si ma refer aici nu numai la anvelope dar si la jante. Exista unii soferi care decid ca in loc de a schimba anvelopele de vara cu cele de iarna sa cumpere pur si simplu seturi de anvelope cu jante sau sa cumpere si anvelope si jante noi. Iar AneveloShop ne ofera aceasta posibilitate. Astfel, de la un anotimp la altul nu trebuie decat sa schimbam rotile masinii. In acest fel si uzura jantelor este mai mica pentru ca si acestea, ca fiecare piesa a unei masini, sunt supuse la strez si la deformare mecanica de fiecare data cand mergem cu masina sau chiar si atunci cand trebuie sa schimbam anvelopele.

De asemenea, si serviciile oferite de cei de aici sunt de cea mai buna calitate, astfel incat alegerea anvelopelor de care avem nevoie este foarte usoara. Putem apela oricand la asistenta tehnica din partea lor, putem urmari comanda pe care am facut-o iar abonandu-ne la Newsleter-ul lor, primim in permanenta informatii despre noi produse din magazin, reduceri si oferte speciale.

Pentru mai multe informatii ii puteti gasi sau contacta pe cei de la AnveloStar la urmatoarele adrese:

Alba Iulia, Str. Barbu Catargiu, nr. 1, Jud Alba, de luni pana vineri intre orele 08:00-17:00

La adresa de email: contact@anvelostar.ro

Si la telefon: 0377 101 542.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro