Invata sa fii simplu

Alege serviciile de avocatura de top

afacere recomandare 772
servicii avocatura

Indiferent ca suntem o persoana fizica sau una juridica, este posibil ca la un moment dat sa avem nevoie de ajutorul unui avocat. Fie ca este vorba despre ceva personal, in familie sau la locul de munca, prezenta unei persoane care  detine experienta necesara ne ajuta sa trecem mai repede si cu bine peste situatiile neplacute.

In numeroase situatii in care avem de-a face cu autoritatile, este mult mai bine sa avem alaturi si un avocat, chiar si daca este vorba de situatii minore. Acestia, cunoscand bine legile in vigoare precum si situatia in care se afla un anumit client, pot obtine cele mai bune rezultate.

La noi in tara exista numeroase birouri de avocatura, in orice oras precum si in alte zone. Dar, ca si in alte cazuri, cu totii vrem sa ii alegem pe cei mai buni. Totodata, daca avem parte de incidente nedorite in alt oras decat cel natal, se poate dovedi ceva mai dificil intrucat nu toti avocatii au drept de practica peste tot in tara si cu atat mai mult, si in afara.

Pentru a va asigura ca aveti la dispozitie cele mai bune servicii si solutii, va puteti baza pe firma de avocatura Moga&Mondea cu sediul in Sibiu. Pe site-ul lor, avmconsult.ro, putem afla informatii generale despre firma dar si despre cei doi avocati care o reprezinta, Serban Moga si Christiana Mondea, doua persoane cu o experienta ampla in domeniu si care au preluat pana in acest moment, dosare din intreaga tara.

Dupa cum putem intelege si din motto-ul regarsit pe site-ul lor, dreptul este cu adevarat un domeniu complicat. De aceea, este destul de dificil sa ne reprezentam singuri in instanta iar in cazuri complicate avem nevoi de avocati cu experienta necesara pentru situatia in care ne aflam. Fie ca este vorba despre un caz in care suntem nevoiti sa platim datorii sau vom fi nevoiti sa facem inchisoare, avocatii Avmconsult vor gasi cele mai bune solutii pentru noi astfel incat sa cel putin sa nu suferim pierderi majore.

Daca detinem o companie, este cu atat mai complicat, mereu aparand diverse probleme care ne pot afecta dezvoltarea sau chiar si buna functionare a afacerii in contii normale. Si stim bine ca orice intarziere in productie aduce de la sine pierderi financiare, mai mici sau mai mari. Asadar, este bine sa rezolvam problemele care pot aparea intr-un timp cat mai scurt. In acest sens, cei de la aceasta firma de avocatura le propun clientilor care detin un business servicii de tip abonament, prin care, in schimbul unui onorariu lunar sau trimestrial, avocatii pot reprezenta firma oricand va fi nevoie. Acesta nu este un aspect deloc nou si este foarte la indemna atat pentru o firma mai micat cat mai ales pentru companiile mari, nationale sau multinationale.

Indiferent de problema pentru care este reprezentat un client, acesta va sti in fiecare moment care este stadiul procesului in care este implicat si totodata, la prima intalnire sunt stabilite anumite aspecte de baza astfel incat avocatul sa poata decide daca il poate reprezenta pe client si in caz afirmativ, sa ii poata comunica cum va decurge totul, in pasi mari.

Pentru si mai multe detalii, puteti vizita site-ul lor sau ii puteti contacta la adresele de e-mail av.moga.serban@gmail.com si christiana.mondea@sibiuavocat.ro precum si la numarul de telefon 0728 660 616.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro