Invata sa fii simplu

Tine-ti sub control glicemia cu cel mai nou glucometru

util 601
Contour Plus One

Glicemia se refera la nivelul de zahar pe care il avem in corp. De la o zi la alta, sau chiar de la o ora la alta aceasta poate creste sau poate sa scada, in functie de mai multi parametri si mai multe situatii. Pentru o viata cat mai sanatoasa este bine sa tinem glicemia la un nivel normal. Desi poate fi destul de greu pentru unele persoane, nu este imposibil.

Sanatatea noastra este cea mai importanta, de aceea trebuie sa ne acordam in fiecare zi cate putin timp pentru a ne ocupa de asta. Pentru a sti zi de zi ce nivel al glicemiei avem, este recomandat sa folosim glucometre, aparate care masoara valoarea acesteia. Este o optiune mult mai simpla si mai rapida, un lucru pe care il putem face de acasa fara a mai fi nevoie sa mergem la medic.

Pentru a ne face viata mai simpla, cei de la onlinefarmacia.ro ne recomanda utilizarea unui glucometru Contour Plus, o inovatie in masurarea glicemiei. Acest aparat ne ofera informatii rapide si exacte despre parametrii corpului nostru, oferind un feedback imediat.

Cu glucometrul Contour Plus One sanatatea intalneste tehnologia, fiind una dintre cele mai eficiente solutii de control a valorii glicemiei. In completarea glucometrului vine aplicatia Contour Diabetes care preia datele si le inregistreaza, iar astfel putem avea un istoric pe care sa il impartasim si cu medicul nostru. Pe langa faptul ca ne ofera informatii despre nivelul de zahar din organism, aplicatia Contour Diabetes ne avertizeaza atunci cand nivelul glicemiei depaseste valorile normale.

Il putem lua cu noi peste tot. Avand dimensiuni mici si un design modern si compact, glucometrul Contour Plus One poate fi luat intr-o geanta sau rucsac pentru a-l utiliza ori de cate ori e nevoie. Datorita aplicatiei putem observa rezultatele pe ecranul glucometrului sau pe telefon direct, sincronizarea fiind imediata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro