Invata sa fii simplu

Servicii de inlocuire parbrize de cea mai buna calitate, chiar la domiciliu!

util 894
inlocuire parbrize

Daca va doriti siguranta deplina in propriul autoturism, atunci trebuie sa tineti cont de orice mica defectiune aparuta si sa o remediati ca atare in cel mai scurt timp, astfel incat sa nu existe riscul aparitiei altor defectiuni sau orice alta situatie neplacuta ce ar putea pune in pericol siguranta trafului rutier.

Una dintre cele mai importante componente careia adesea foarte putini oameni ii acorda atentie, este parbrizul.

In primul rand parbrizul este acea componenta care este mai mult decat un simplu geam si are rolul de a proteja interiorul de resturile ce pot fi aruncate de alte vehicule participante la trafic, precum si de ploaie, zapada, vant, insecte si asa mai departe.

In al doilea rand, pe langa acest rol de protectie a interiorului, parbrizul poate fi si o componenta a masinii care contribuie la siguranta pasagerilor, avand rolul chiar si de a imbunatatii rigiditatea caroseriei, de a prevenii miscarile de ruliu in curbe, de a prevenii prabusirea plafonului in cazul unei rasturnari, precum si de protectie a pasagerilor in cazul unui accident frontal.

Tocmai din aceste motive exista legi destul de dure in ceea ce priveste gradul maxim admis in care se accepta fisuri/crapaturi ale parbrizului.

In momentul in care intampinati probleme din acest punct de vedere, in special daca este vorba de fisuri in raza campului vizual, fiind chiar si o posibila distragere a atentiei care poate cauza erori in efectuarea anumitor manevre se sofat.

Daca sunteti in cautarea unei solutii eficiente pentru inlocuire rapida parbrize, atunci trebuie sa apelati la serviciile celor de la Parbrizeacasa.ro.

In cazul acestora este vorba despre o echipa de specialisti care se ocupa cu inlocuirea atat a parbrizelor, cat si a lunetelor ori geamurilor laterale, chiar la adresa solicitata de catre client, deci practic chiar acasa dupa cum le sugereaza si denumirea.

O astfel de operatiune este realizata de specialisti dupa cum am specificat, specialisti care se folosesc de scule si unelte profesionale si de cea mai buna calitate, precum si adezivi speciali iar in ceea ce priveste geamurile de toate tipurile, acestea sunt si ele de-o calitate superiora, de la brand-uri precum: Fuyao, Saint-Gobain Sekurit, Guardian, Pilkington, Benson.

De asemenea, indiferent pentru ce fel de autovehicul aveti nevoie, fie ca este vorba despre autoturisme, autoutilitare, autocamioane sau utilaje, tot cei de la Parbrizeacasa.ro va pot ajuta in cel mai scurt timp, indiferent de marca sau model: Audi, Bmw, Vw, Opel, Renault, Dacia, Mercedes, Fiat, Ford, Hyundai, Skoda, Seat, Toyota, Citroen, Nissan, Jaguar, Jeep, Kia, Peugeot, Daewoo, Suzuki, Honda, Mitsubishi, Volvo, Man, Daf sau Iveco.

Din punctul meu de vedere, poate cel mai important aspect atunci cand vine vorba de un astfel de serviciu prestat la domiciuliu, este legat de faptul ca nu trebuie sa va deplasati pentru a avea un parbriz nou si etans la masina nici macar pana la coltul strazii fiindca programarea este digitalizata, comunicarea este eficienta intre clienti si furnizorii de servicii, realizandu-se atat prin intermediul telefonului, cat si prin intermediul online-ului.

Nu cu mult timp in urma, pe un drum de tara fiind o piatra a fost aruncata din roata masinii din fata mea, fix in parbiz, fin in raza mea vizuala, undeva deasurpa volanului. Din acel moment am stiut ca nu voi putea circula in mod legal cu masina asa, desi totusi am riscat sa ajung pana acasa in oras pe roti, deoarece nu era momentul potrivit pentru chemarea unei platforme.

Ajuns acasa am deschis internetul in vederea gasirii unei solutii avantajoase, astfel incat sa pot beneficia de cele mai bune servicii la un pret corect si in numai 2 minute am gasit exact ceea ce aveam nevoie.

Parbrizeacasa.ro este echipa perfecta pe care o puteam gasi pentru astfel de operatiune si exact asa a si fost. I-am contactat, am discutat si am facut programarea, iar echipa s-a prezentat exact in data si la ora stabilita cu noul pabriz si numai decat s-au si apucat de treaba, care nu a durat mai mult de 30 de minute.

Sunt extrem de multumit de toata treaba facuta de acestia si cu siguranta daca voi mai intampina astfel de probleme, tot la Parbrizeacasa.ro voi apela si de asemenea ii voi recomanda ori de cate ori voi avea ocazia.

Va invit astfel sa le accesati site-ul unde va sunt puse la dispozitie toate detaliile si cu siguranta pentru o eventuala necesitate, ii veti lua in considerare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro