Invata sa fii simplu

Rock la superlativ la Arenele Romane

bucuresti 633

Desi nascut in 1990 am prins o perioada buna a muzicii romanesti, perioada de aur as putea spune cand multe trupe si-au facut debutul sau se aflau la apogeul carierei lor. Nume mari precum Iris, Vita de Vie, TRooper, Pasarea Colibri, Valahia, Proconsul si multe altele inca ocupa un loc special in playlist-urile mele si in inima mea. Am ascultat si ascult tot felul de genuri muzicale, si desi nu ne putem compara cu marile nume din istoria muzicii mondiale, melodiile acestea vechi parca iti ajung la inima de fiecare data.

Daca si voi simtiti la fel va veti bucura sa aflati ca puteti lua parte la un concert impresionant ce va reuni numeroase trupe de la noi din tara, vechi si noi. Pe 25 Mai va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti Old Black, Rock & More Festival, un adevarat maraton muzical de 7 ore in cadrul caruia fanii de pot bucura de melodiile preferate dar si de noi aparitii care cu siguranta ca vor fi primite cu aplauze de catre acestia. Concertul va avea loc in ziua de vineri, la inceput de weekend asa ca nu trebuie sa va faceti griji ca a doua zi trebuie sa mergeti la munca asa ca va puteti distra in voie toata noaptea. Iar daca nu vreti sa veniti singuri, anuntati-va si prietenii, biletele sunt doar 65 de lei pe iaBilet.ro. Oferta este totusi limitata, asa ca decideti-va cat mai rapid.

Haideti sa ne strangem la Arenele Romane si sa cantam impreuna Iris Aeterna, Basul si cu toba mare sau Frunzulita iarba deasa impreuna cu Subcarpati.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro