Invata sa fii simplu

Probleme penale si birou avocat in Israel un subiect de actualitate

util 676
samy ilie avocat

Nevoia de avocat este actuala in acest moment, fiindca prim intermediul avocatului de familei, oamenii pot rezolva multe lucruri economisind timpul. Daca exista medic de familie, la fel de util este avocatul familie care in caz de urgenta te ajuta sa iei deciziile corecte.

Cand esti bolnav, primul impuls este sa alergi la medicul de familie, sa te consulte si in functie de ceea ce constata sa aleaga solutie optima pentru tine. La fel iti chemi avocatul cand esti retinut si se fac presiuni asupra ta sa dai declaratii. Replica: ”Nu declar nimic, pana nu vine avocatul meu!” o auzim din ce in ce mai des si in filme si in transmisiunile directe de la TV si in viata de zi cu zi.

Un avocat in care sa ai incredere, care iti sta la dispozitie valoreaza mult la casa omului. Din acest motiv al urgentei care intervine cand crezi ca totul decurge perfect firmele mari si cei care isi permit angajeaza un avocat foarte bun.

In tara este mai usor, fiindca vorbim aceeasi limba si gasim repede un avocat care sa ne repezinte. In Romania avem si cei mai buni avocati specializati in pregatirea dosarelor care se judeca la CEDO. Ce faci insa cand comiti o ilegalitate sau esti acuzat pe nedrept si te afli departe de tara si de ai tai?

Probleme penale si birou avocat in Israel reprezinta un subiect de actualitate de cand Samy Ilie tine paginile ziarelor importante din Israel. Se scrie destul de des despre victoriile lui obtinute in procesele grele ale conationalilor.

In presa din Tara Sfanta poti citi cu mandrie articole ca:”Samy Ilie nu stie sa piarda”, ”Inca un doar penal rezolvat de avocatul Samy Ilie”, ”Biroul Si-law.ro apara cu succes drepturile romanilor din Israel”, ”Inca o gratiere prezidentiala negociata de Samy Ilie”.

Cazurile sunt dezbatute pe larg, iar ziarele nu pierd ocazia de a elogia activitatea conationalului nostru, care a raspuns de securitatea a milioane de israelieni. Palmaresul profesionsl bogat l-a propulsat in topul celor mai solicitati avocati din Israel, dar el se dedica fratilor sai de sange si de neam, romanilor.

Iata care sunt punctele tari subliniate de ziare in activitatea sa de avocat:

-Nu a ramas niciodata in urma modificarilor de legislatie, fiindca ii place sa fie mereu pus la punct si clientii sai sa beneficieze de cea mai buna aparare. Este omul care continua sa invete si acum. Documentarea profesionala ii ofera autoritate in fata instantelor.

-Este o persoana onesta care spune adevarul clientilor sai in legatura cu sansele de castigare a procesului, cu toate acestea se implica in apararea acestora si o face cu toata puterea sa.

-Confidentialitatea dialogurilor dintre el si clienti este garantata.
-Este inventiv si gaseste o cale de rezolvare, acolo unde sansele par sa se fi epuizat.

-Are darul de a vorbi perfect romana, engleza si ebraica. Vorbim de exprimarea eleganta si nuantata, nu cea la nivel mediu.

-Se poate ocupa de mai multe cauze, cum ar fi: procese penale, incalcarea drepturilor omului, procese civile, dosare de natura fiscala sau comerciala, obtinerea cetateniei si a vizei de sedere si de munca in Israel, redobandirea permisului de conducere retinut din cauza excesului de viteza sau a altor ilegalitati. Dar acelasi profesionist desavarsit consiliaza romanii si in vederea cumpararii unei proprietati, a infiintarii unei firme.

Daca si ziarele scriu atat de frumos despre el, este clar ca intreaga activitate sta sub semnul pledoariilor pregatite la superlativ.
Cu toate ca valoarea lui este recunoscuta la nivelul institutiilor din Israle, romanul nostru este modest, usor abordabil si da dovada de omenie iesita din comun.

Subiectul: birou avocat roman in Israel este de actualitate fiindca este vremea concediilor, iar romanii se duc peste tot. Sigur ca nu se duc sa incalce legea, dar preventiv este bine sa stie ca au acolo un avocat de nadejde pe care pot sa il solicite in caz de urgenta.

Este atat de bine sa stii ca ai un avocat de incredere, pregatit in orice moment sa te apere, chiar si in cele mai grele procese!

Sa fii acolo, iar el sa te sfatuiasca in romaneste de parca ti-ar fi un frate sau un parinte! Sa faceti impreuna o echipa la nevoie, o echipa de suflet pe care nu o poate invinge nimeni!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro