Invata sa fii simplu

Platforma de cumparare Bitcoin Romania, banca online la care nu stati la coada.

util 652
Bitcoin Romania

Urat imi este sa ma duc la banci, cand am vreo operatiune de facut la ghisee! Nu mai sunt cozi in magazine, decat la casa, dar cozile de la banci nu cred sa dispata vreodata.

Relatia ta cu banca si cu cozile depinde si de tipul de functionar cu care interactionezi. Am intalnit vreo 4 functionari de dragul carora suportam statul la rand. Aveau un fel de a fi empatic, se purtau frumos cu toata lumea si dadeau explicatii pe inteles. Daca trebuia sa merg la un alt ghiseu sau birou, se ridicau sa ma conduca. Aveam de platit niste rate pe un card de cumparaturi si tin minte cu cata amabilitate se ridicau, sa ma indrume.

Ultima data am plecat pur si simplu din fata ghiseului, dezamagita de atitudinea celei care trebuie sa ma serveasca. A disparut o banca din oras si a fost preluata cu credite cu tot de alta, iar acum este teroare.

Inteleg faptul ca toti oamenii doresc sa achite rate, sa alimenteze contul cuiva apropiat sau drag, dar nu inteleg indolenta functionarului.
Tocmai cand mi-a venit randul la ghisez, a inceput sa lucreze la operatiunile restante, spunandu-mi simplu ca nu are chef sa ramana in urma si pot sa mai astept 5-10 minute, ca nu moare nimeni.

Sunt in concediu, dar tot m-am revoltat, fiindca si acasa sunt multe lucruri de facut, dar daca as fi fost la serviciu?

Platforma de cumparare Bitcoin Romania este banca la care nimeni nu asteapta. Aici oamenii vin si pleaca, cumpara sau vand criptomonede singuri, nici macar la ATM-urile online nu stau la coada, cum ni se intampla noua in oras uneori. Tot la o banca mare am stat 30 de minute sa imi scot banii de pe card, fiindca doream chitanta cu evidenta fondurilor. Din 3 ATM-uri numai unul era functional, iar la acela era o coada imensa, fiindca se platesc si rate si facturi.

Pe platforma Bitmahavi.com nu trebuie sa ajungi la “ghiseu”, daca esti familiarizat cu internetul si cu un bancomat. Fiind totusi o tranzactie noua, te sfatuiesc sa citesti foarte bine explicatiile si sa urmaresti filmuletele de prezentare, apoi sa treci la cumpararea de criptomonede.
Pe piata criptomonedelor din lumea intreaga si din Romania sunt disponibile: bicoin, ethereum si litecoin, ele detasandu-se din multimea de bani virtuali care circula in mediul online.

Platforma prezentata de mine nu te lasa cu banii in mana, ci iti pune la dispozitie cardul electronic sau portofelul electronic, din care banii nu se pierd.

Exista si functionari, atenti, discreti, pe care nu ii vezi, dar cu care poti vorbi si care te sfatuiesc ca pe un prieten bun. Nu stai la coada sa vorbesti cu ei, fiindca sunt suficienti si eficienti. Bitmahavi.com este banca de calitate premium care are grad maxim de securizare a tuturor operatiunilor si nu consuma timp.

Ea se deosebeste de celelalte banci online, fiindca si acolo se sta la coada. Doream sa intreb ceva pe chat si mi s-a afisat prompt: “Aveti doua persoane inaintea dumneavoastra.”

Bitmahavi.com este o banca atipica la care oricine doreste sa vina, fiindca nu iti cere date de indentitate. Ne-am saturat ca peste tot sa ni se ceara cardul de identitate, de parca am fi infractori!

Daca prin absurd, ti-ai uitat buletinul acasa, functionarul nu sta de vorba cu tine sub nicio forma. La banca prezentata de mine poti intra de la domiciliu, fara sa pierzi timpul si sa te streseze ceva.

Confidentialitatea este garantata si mii de persoane sunt multumite de modul in care a decurs cumpararea de criptomonede asistata sau neasistata. Banii electronici ne pregatesc de virtualizarea tranzactiilor ca oamenii sa nu mai stea la rand la ghiseele bancilor si sa isi poata procura de acasa banii doriti.

Accesul la ATM se realizeaza de pe dispozitivul conectat la internet, in siguranta si confort, fara timpi morti, la cel mai mic tarif de pe piata.
Oamenii trebuie sa se bucure de orice oportunitate care le usureaza traiul si le sporeste confortul, iar piata criptomonedelor se achita perfect de aceste sarcini.

Avem nevoie de un loc sigur si de monede sigure in care sa ne pastram avutul si cine ne-ar putea sustrage bani de pe cardul electronic de existenta caruia numai noi stim sau de pe portofelul electronic?
E vremea cand tranzactiile cu bani electronici sunt abia la inceput si acum se hotaraste viitorul financiar al lumii…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro