Invata sa fii simplu

Pentru cei mici – tot ce e mai bun

afacere fonduri idee afacere recomandare util 725

Pentru fiecare dintre noi este important sa avem o relatie, sa fim cu cineva care ne iubeste si care tine la noi. La momentul potrivit cunoastem acea persoana si in timp decidem sa ne unim destinele pentru totdeauna, prin casatorie. Pentru multi asta ar fi cel mai important pas in viata insa nu este deloc asa. Cel mai important moment este aparitia unui copil in familie. Inca din primele momente acesta devina cel mai important lucru pentru parinti si de-a lungul anilor acestia incearca sa ii ofere tot ceea ce are nevoie si ce este mai bun.

Se spune ca cea mai buna metoda de invatare este prin joaca. Iar copiii au nevoie de asta, indiferent daca au 5 ani sau 15 ani. Joaca le poate fi benefica in diverse moduri de la capacitatea de invatare pana de deprinderea de anumite aptitudini. In acest sens, este importanta crearea de locuri de joaca pentru copii, o afacere care se poate dovedi a fi benefica in ambele sensuri, adica si antreprenorilor care vor sa puna in practica aceasta idee cat si copiilor, pe care ii putem numi beneficiari.

De unde putem obtine banii necesari?

De ceva ani deja, fondurile europene au devenit din ce in ce mai accesibile si mai usor de obtinut. Astfel, si pentru amenajari locuri de joaca este posibil ca un antreprenor sa obtina finantarea de care are nevoie, locurile de joaca facand parte din Programul Operational Regional 2.2, unul dintre multe programe ce cuprind mai multe domenii de activitate de la noi din tara si din Uniunea Europeana. In principiu, exista 5 categorii de fonduri europene, denumite pe scurt ESI (Fonduri Europene Structurale si de Investitii), care sunt principala sursa de finantare a Programelor Operationale de la noi din tara, acestea fiind:

 • Fondul European de Dezvoltare Regionala (FEDR);
 • Fondul Social European (FSE);
 • Fondul de Coeziune (FC);
 • Fonsul European Agricol pentru Dezvoltare Ruruala (FEADR);
 • Fondul European pentru Pescuit si Afaceri Maritime (FEPAM).

La cine sa apelam pentru a ne asigura ca facem ceea ce trebuie

O data ideea conceputa, este nevoie desigur si de specialisti care sa ne ajute sa realizam asa cum trebuie un loc de joaca adecvat. Si cine ar putea fi mai buni decat cei de la Waterboyz, care au o experienta vasta in ceea ce priveste produsele necesare unui astfel de spatiu precum si realizarea unuia cap-coada. Alaturi de Start-up Nation aceastia ofera posibilitatea de obtinere de fonduri europene neranbursabile si cele mai bune idei de afaceri pentru antreprenorii care vor sa se afirme si sa capete succes in mediul de afaceri. Prin Start-up Nation 2020 este mult mai usor si mai rapid sa obtinem fondurile de care avem nevoie pentru a ne pune pe picioare o afacere. De foarte multi ani acest program a ajutat mii de antreprenori sa isi inceapa cariera sau sa revina pe piata dupa perioade mai grele, oferind multe beneficii notabile.

Probleme cu platile? Waterboyz are solutia eficienta!

Stim cu totii ca uneori poate fi ceva mai dificil cand vine vorba de plati si alte cheltuieli, in special daca alegem banca nepotrivita. Insa cei de la Waterboyz, dorind sa faciliteze si mai mult posibilitatea clientilor de a-si pune in practica ideile, ofera acum optiunea de plata la termen (cerere de plata), mult mai rapida si astfel mai eficienta.

Iata astfel numai doua dintre motivele pentru care merita sa alegem Waterboyz daca vrem sa amenajam un loc de joaca modern si profesional si in acelasi timp sa obtinem mai usor si mai rapid fondurile de care avem nevoie, prin Start-up Nation 2020. Poate fi destul de complicat sa ducem la capat totul singur, fiind destui pasi care trebuie urmati si conditii indeplinite, de accea este bine sa apelam la profesionisti.

Voi ce parere aveti? Merita o astfel de investitie? Si cat de mult ii va ajuta pe cei mici?

3 Comments

 1. Imi spune cineva daca a mai colaborat cu firma aceasta?

  1. Am implementat peste 70 de locuri de joaca prin fonduri europene si in special prin Start up Nation
   George- Waterboyz Romania
   Office@waterboyz.ro
   http://Www.waterboyz.ro
   +40724547343

 2. E o idee foarte buna, multumesc pentru articol.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro