Invata sa fii simplu

Luminarium.ro iti aduce tehnologiile viitorului in iluminat

Casa si gradina iluminat util 2788
smart living

Probabil ca ati auzit pana acum de conceptul de smart house. Daca nu, trebuie sa stii ca nu este un concept deloc nou, devenind foarte real o data cu primele descoperiri in materie de inteligenta artificiala si robotica avansata. Se refera la ideea de a automatiza complet casa, de la sistemele de securitate sau cele care se ocupa cu intretinerea si reparatiile pana la sistemele de iluminat.

Ca si multe alte tehnologii, si iluminatul, interior si exterior, a avansat de la un an la altul. Cele mai mari probleme care s-au pus mereu si inca sunt in discutie sunt consumul cat mai mic de curent electric, grija de a nu polua mediul inconjurator si durata cat mai mare de viata, printre multe altele. Astfel, in prezent domina becurile cu tehnologie LED, foarte puternice si cu un consum mult mai mic decat alte tipuri de sisteme de iluminat. Acestea sunt foarte usor de integrat in diverse sisteme, de la industria auto pana la electronice si electrocasnice. De asemenea, multe locuinte folosesc acum iluminarea cu becuri LED.

In procesul de modernizare a unei locuinte si de integrare a unor sisteme moderne trebuie sa alegem produse care sa ne ajute in toate activitatile pe care le-am putea face. Asa ca trebuie sa stim ce sisteme de incalzire o sa avem, locatii, dimensiuni, capacitati. Ca de exemplu, nu putem alege pentru instalatia electrica fire prea subtiri daca noi avem electrocasnice cu un consum mare de curent.

Pe de alta parte, unele modificari mai pot fi aduse si ulterior, afectand cu putin alte aspecte ale locuintei. Integrarea unui astfel de sistem intr-o locuinta este foarte usoara iar utilizarea sa la fel de facila. Pentru a avea parte de cele mai bune solutii putem alege sistemele smart living pentru iluminat, incalzire si securitate oferite de Luminarium.ro. Acestea fac referire la posibilitatea de a controla intreaga locuinta printr-o simpla apasare de buton chiar si de la distanta. De la u sistem la altul posibilitatile variaza.

Astfel, cei care vor sa faca trecerea de la o locuinta clasica la una „smart” au la dispozitie pachetul de automatizare Gira Optim prin intermediul caruia putem controla sistemul de iluminare al casei, cel de incalzire dar si cel de protectie, fiecare dintre acestea punand la dispozitia utilizatorului mai multe optiuni. Astfel, putem seta diverse nivele de luminozitate si putem alege mai multe tipuri de iluminat precum cel ambiental sau cel pentru sistemul care mimeaza prezenta noastra in locuinta.

Cu ajutorul acestui sistem nu va mai fi nevoie sa stam cu casa racoroasa cand venim de la munca, asteptand sa se faca cald. Printr-o simpla comanda de pe telefon putem porni caldura in casa chiar inainte de a pleca de la munca iar cand vom ajunge acasa va fi calduros si bine.

Pe langa pachetul Optim, la Luminarium gasim si pachetul Gira Extended care ne mai ofera cateva optiuni in plus precum un sistem de climatizare si un sistem pentru interfon mai avansat. Astfel, daca afara se va face soare sistemul va percepe asta si va ridica jaluzelele astfel incat lumina si caldura sa patrunda in casa. Iar sistemul pentru interfon, cu camerele avansate, ne poate alerta atunci cand cineva suna iar noi vom putea vedea cine este chiar si de la distanta, pe telefon sau tableta.

Foarte important este si designul acestor sisteme, nu numai functionalitatea. Asta pentru ca nu prea am putea spune ca avem o casa smart daca sistemele au un aspect invechit. Insa cei de la acest magazin online au aceasta parte acoperita. Astfel, toate produsele oferiote de ei au un aspect premium, modern, elegant, care sa se integreze perfect intr-o locuinta moderna. Practic, nici nu vor fi observare daca le plasam cu grija, doar isi vor face treaba.

Tot in ceea ce priveste designul, in categoria Smart Living din magazin gasim si multe alte produse precum prize si intrerupatoare care sa completeze un sistem inteligent pentru locuinta. Asa ca, atunci cand ne gandim sa aducem ceva modificari in casa si sa modernizam este o idee buna sa vizualizam toata oferta lor astfel incat sa alegem tot ceea ce este mai bun pentru casa noastra. Raportul calitate pret este si el unul foarte bun, aceste sisteme inteligente meritand toti banii.

Pentru mai multe informatii, ii puteti contacta pe cei de la Luminarium la urmatoarele adrese de contact:

Posada, Nr. 5, Sat Ghermanesti, Comuna Snagov, jud. Ilfov, 077165

Email : order@luminarium.ro

Telefon :+0040761140611

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro