Invata sa fii simplu

Fii alaturi de cei dragi oricand si oriunde

util 917
incarca.ro-tutorialusor

Mediul online a reusit sa ne simplifice cu mult viata de zi cu zi si ne ajuta sa ne desfasuram mai rapid, mai sigur si la un cost mai mic diverse activitati, totul prin doar cateva click-uri si apasari de taste sau pe ecranul smartphone-ului.

Unul dintre aspectele importante oferite de mediul online este si posibilitatea de a realiza plati sau de a le transfera altor persoane sume de bani sau de ce nu, credit mobil, in diverse retele de telefonie. Astfel, inca din 2013 avem la dispozitie platforma online Incarca.ro, unde putem realiza in doar cateva minute orice incarcare Orange, Vodafone sau Telekom.

Pentru ca este destul de dificil sa ne deplasam in voie pe afara si totodata multe magazine sunt inchise sau nu ne mai pot oferi cartele cu numar sau reincarcabile, aceasta varianta este mult mai la indemana si totodata mult mai sigura. Mai mult de atat, nu este nevoie nici sa iesim din casa si astfel putem spune ca salvam si ceva timp.

Procedeul de incarcare al unei cartele de pe aceasta platforma este foarte simplu. Tot ce trebuie sa facem este sa urmam pasii prezentati clar pe site iar creditul sau optiunile alese vor fi activate instant pe numarul de telefon ales. Astfel, pentru un proces de reincarcare Orange intram pe site, iar procesul de reincarcare incepe inca de pe home page, unde avem la dispozitie primul pas. Aici trebuie sa selectam unul dintre cei trei operatori, pachetul de reincarcare (credit direct sau optiune de minute sau de internet), valoarea creditului sau a optiunii, numarul de telefon pe care dorim sa se faca incarcarea precum si adresa de e-mail.

Dupa realizarea acestui pas urmeaza pasul secund unde trebuie sa introducem datele personale alaturi de numarul cardului de pe care vrem sa realizam plata. In partea dreapta a ecranului ne vor fi prezentate informatiile introduse la pasul unu precum si valoarea totala a comenzii. Astfel, pentru o reincarcare online Orange cu credit de 6 Euro vom plati 34.51 Lei.

Si eu am ales de multe ori aceasta platforma pentru reincarcare cartela Orange, fiind portat la aceasta retea si de fiecare data am fost pe deplin multumit. Unul dintre cele mai mari avantaje pentru mine in cazul acestei metode este posibilitatea de a incarca o cartela la orice ora si de oriunde pentru ca nu de putine ori m-am aflat in situatia de a avea nevoie de credit sau de minute la ore tarzii, cand magazinele cu program normal sunt inchise iar cele non-stop destul de rare. Iar in situatia actuala, cand ne aflam cu totii in izolarela domiciliu este si mai avantajoasa.

Asadar, atunci cand vrei sa luati legatura cu cineva drag pentru a va asigura ca sunt bine sau pur si simplu pentru a mai vorbi cate ceva, platforma Incarca.ro este cea mai buna alegere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© 2018-2022

Tutorialusor.ro